Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
On 6.11.2019. at 2:51, InvisibleLight said:

ivanov jezicak :laugh::heart:

kako su prelepi. i veliki. ja moju malecku ne mogu ni cestito zagrliti ni pomaziti kolicka je, ko veverica

eh zato ti nemas problema da spavas ko covek u krevetu a ne ko mi ...tuča za parce kreveta. 

daj jos neku fotku :)

Posted (edited)
1 hour ago, mustang said:

kad sam imao 2meseca i 2 dana

Folirant mali kako je samo profi složio kučeći pogled :) 

Kod nas štuca wi-fi, ail zato imamo performans uživo "Obilaziti kao Đinđa oko vrućeg rutera". Tako bi rado spavala na njemu, samo da joj je pozadina malo manja.

20191108001.JPG.a253cbb507b69525e88eec44fb1513e1.JPG    20191108002.JPG.18c26c2e3ff1dd87f6839c058a7a1f75.JPG

20191108004.JPG.b64b69dbf14584f92d8be0cf9a283c3f.JPG   20191108003.JPG.6c59681f53cdba70d8e375181aa3ecc4.JPG

20191108005.JPG.29dd10eb026224a7a8ab2e2f7404d84e.JPG

Edited by peralozac
Posted

nishta, imaju mali ruter :rolf:

sent from bubamoto

Posted
7 hours ago, mustang said:

eh zato ti nemas problema da spavas ko covek u krevetu a ne ko mi ...tuča za parce kreveta. 

daj jos neku fotku :)

kako da ne , budi me bar dva puta - prvo kad sidje s krevta da pije vodu nocu i u povratku se uspinje na zadnje nogice a prednjim sapama grebe krevet dok me ne probudi, da bih je podigla

drugo - probudi me bol u ledjima jer se sklupca i zaspi na mojim nogama

ivan deluje plemenito i flegmaticno, pravi mamin sin:) moja je uncut, mnogo tezak karakter

@peralozac :laugh::heart:

Posted
nishta, imaju mali ruter rolf.gif

sent from bubamoto

E stvarno mogli ste za neki veći da se otvorite [emoji12]

... Shiit has hit the fan...

Posted
2 hours ago, mustang said:

sta joj je? :laugh:

:lolol:

voli ga

Posted

Kači se na net. 

A nemam reci za ovog Ivana. Ne znam, taj je covek to je sigurno i drug i brat i pas. Nisam videla takvu zivuljku. 

Posted
9 minutes ago, Katikon said:

Kači se na net. 

A nemam reci za ovog Ivana. Ne znam, taj je covek to je sigurno i drug i brat i pas. Nisam videla takvu zivuljku. 

kad me muz nagazio da moramo da imamo psa, rekla sam mu da smo (americki) bretonci i ja Jedno. odrasla sam sa njima, mi smo na istoj frekvenciji, ne znam to da objasnim. ali pripadamo jedno drugom.  tu nema sta da se trenira, samo da se voli, izvodi i hrani. nas dvoje se pogledamo  znamo sta hocemo jedno od drugog. 

smeju se ljudi uvece u parku, obicno sedim na nekoj steni da mogu da pusim sa drugim pusacima... ivan dodje, sedne ko slatka prija ispred mene, kao da me cuva i onda ja njemu “go play with other dogs” i odmah ode da se juri sa drugim psima. :laugh:

a kao brat je sa onom viszlom, Agnes, , vrlo je zastitnicki prema njoj, ako je neki pas prema njoj agresivan, ivan ulece iz tri lepe da je brani. i to ide grudnim kosem na psa odmah stane ispred nje. u njihovoj vezi on je pusta da mu radi sta god hoce iako je on nezavisan i totalno drugaciji sa drugim psima. 

2 minutes ago, renne said:

2019-11-08.jpg

jaooo sto je lepa!!!:wub:

Posted

evo i ovu kacim za danas da se malo smejete i odoh u “krug dvojke” da obavljam zadatke

3EB13C67-B8EF-4782-B7F5-5A95F6187CE7.jpeg