mustang Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 (edited) aaaaaa uzivajte! i sa srecom !!! i kaci nam slike ovde, to nam je jedino stene trenutno...nikad dosta puppies Edited May 27, 2019 by mustang
vladavsnarod Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Sad nismo bas reprezentativni. Jutros smo bili kod veta koji je provalio da ima infekciju na glavi, najverovatnije od ujeda. Ja sam mislio da je nesto gljivicno. Tako da je palo brijanje, cedjenje gnoja, dezinfekcija... ali bice slika
Frank Pembleton Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Lep je... Ali kako je stavio nogice ko mačka...
vladavsnarod Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Nije sto je moj, ali lepsi je uzivo i streetwise.
mustang Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 19 minutes ago, vladavsnarod said: Nije sto je moj, ali lepsi je uzivo i streetwise. welcome to the club
Arkadija Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 14 hours ago, vladavsnarod said: Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg. Ima oko mesec dana i zove se Dzuma. Džuma je potpuni slakiš.
Barti66 Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 19 hours ago, vladavsnarod said: Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg. Ima oko mesec dana i zove se Dzuma. Šećerko... Primećujem da dosta ljudi u poslednje vreme udomljava lutalice ili povređene i pse sa manama. Kod mene u kraju prošle godine udomili kuju sa pregaženim zadnjim nogama, odveli kod veta, nažalost jedna morala biti amputirana, sredili je komplet...svi zadovoljni i srećni....a ona sija. Raduje me ta pojava, da nisu samo slatkiši u pitanju.
vladavsnarod Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 2 hours ago, Barti66 said: Šećerko... Primećujem da dosta ljudi u poslednje vreme udomljava lutalice ili povređene i pse sa manama. Kod mene u kraju prošle godine udomili kuju sa pregaženim zadnjim nogama, odveli kod veta, nažalost jedna morala biti amputirana, sredili je komplet...svi zadovoljni i srećni....a ona sija. Raduje me ta pojava, da nisu samo slatkiši u pitanju. Ma nisam znao u sta se upustam. Udomiti psa je jedno, a kupovina zivog bica u pola noci na ulici, je u najmanju ruku rizicna stvar. U svakom slucaju izgleda veselo, lepo jede, a i dzukci kod kuce pocinju da ga primecuju.
bradilko Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 22 hours ago, vladavsnarod said: Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg. Ima oko mesec dana i zove se Dzuma. ma spasio si život. ova bebuška je slatka ko iz crtanog. e sad uživajte sad. e mali bleskonja
vladavsnarod Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 1 minute ago, bradilko said: ma spasio si život. Za $5
Barti66 Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 1 hour ago, vladavsnarod said: Ma nisam znao u sta se upustam. Udomiti psa je jedno, a kupovina zivog bica u pola noci na ulici, je u najmanju ruku rizicna stvar. U svakom slucaju izgleda veselo, lepo jede, a i dzukci kod kuce pocinju da ga primecuju.
Recommended Posts