Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

20ur1ty.jpg
  • Replies 5.6k
  • Views 513k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

Slatkiš

Sramota, skinutijeh gaća se slikava.

zasto ne spava? jbt koja ti je macka hipnozana ovoj slici izgleda kao da se upravo vratila sa visenedeljne trens zurke, dok ti pokusavas da je ubedis da prede ili nedajboze hekla

pa vratio se sa visenedeljne trens zurke, ne moze da spava, sav je ubrzan, isheklao mi danas shustikle za 2 televizora i komp.

pa vratio se sa visenedeljne trens zurke, ne moze da spava, sav je ubrzan, isheklao mi danas shustikle za 2 televizora i komp.
fale mu samo cvidze. mislio sam da je devojcuraksalu na stranu, lepa maca. facinirani smo i moj covpa i jadoveo sam ga do monitora da vidi macu i evo ga zuri, ne trepce

Reponja !

post-4014-12729129495458.jpg

post-4014-12729130174675.jpg

post-4014-12729131164477.jpg

post-1816-12735885181415.jpgRadijatori su izmišljeni zbog njihovog uživanja.
biosir.jpg

imamo i mi konja kesu za trku05052010066.jpg

nisu moji nego kumini al eto

Au preslatki su

Kad smo kod kesa...dscf5442g.jpgdscf5617e.jpg

Edited by laki21

joj, kako su vam lepe mace :)a i kuce ove kumine, divne!

joj, kako su vam lepe mace :)a i kuce ove kumine, divne!
a i kuma je lepa