February 1, 20187 yr kurjak daj i tebe da vidimo sta bi sa mojim postom posle darling? ili ga na kraju nisam ni postovala? instagram video evo kacim ponovo, ako ne smem obrisacu Edited February 1, 20187 yr by mustang
February 2, 20187 yr 59 minutes ago, slepa živana said: jel to anakonda ili piton? jery ne vidiš da je zamorac?
February 2, 20187 yr 24 minutes ago, Indy said: Jest' da nije mačka, al je vrh fotka. Cronulla, je@eno mesto za zalaske... Sunca.
February 2, 20187 yr 3 hours ago, slepa živana said: jel to anakonda ili piton? 2 hours ago, Reaktor said: jery ne vidiš da je zamorac? jeste, zamorac
February 2, 20187 yr 18 hours ago, Miralem said: Malo Zlo. I ne znam kako se vodi ako ti je crna mačka ljubimac kada ti ona svako malo prelazi put. Jesi li onda stalno nesrećan?
February 3, 20187 yr 4 hours ago, pt 2.0 said: Malo Zlo. I ne znam kako se vodi ako ti je crna mačka ljubimac kada ti ona svako malo prelazi put. Jesi li onda stalno nesrećan? nesrecniji sam kad mi upadne nocu u frizider, razvuce sve iz njega po stanu i ostavi ga otvorenim.