January 7, 20187 yr 7 hours ago, aram said: Jooooj divote! Konji su najdivnija bića! +1, prelepa, prelepa i moćna životinja. Kada konji umiru na filmu, to mi pada teže nego neki glavni likovi. Edited January 7, 20187 yr by Mil@n
January 11, 20187 yr samo da se pohvalim da napokon olize ‘tanjir’ bila nam u gostima vizla, potamanila mu sve od hrane i od te traume poceo je da jede do kraja ono sto mu skuvam....a ne da mrcvari ceo dan ...suvu hranu i dalje gricka kao snack Edited January 11, 20187 yr by mustang
January 11, 20187 yr ocemo jos konja @iDemo !!! ivan pre skoro godinu dana ❤️ i sad... Edited January 11, 20187 yr by mustang
January 12, 20187 yr #laza na radnom mestu... grize & otkida delova svog (licnog & personalnog) dvoseda... #laza na mom radnom mestu... Zauzeo i ne mrda...
January 12, 20187 yr laza dominira ..tacno se vidi da je gazda i da mu se moze ja bih mu nalakirala nokte ima bas dugacke prste za to a gde je konjic? Edited January 12, 20187 yr by mustang
January 12, 20187 yr #laza na radnom mestu... grize & otkida delova svog (licnog & personalnog) dvoseda... #laza na mom radnom mestu... Zauzeo i ne mrda... Ko bi se tome nadao od Laze [emoji1].
January 12, 20187 yr 1 hour ago, mustang said: laza dominira ..tacno se vidi da je gazda i da mu se moze ja bih mu nalakirala nokte ima bas dugacke prste za to a gde je konjic? Konjic je bio onomad - na 'otvaranju' - sad ce da bude jednom ili dvaput mesecno - stale su jedno 45 minuta voznje a glavni i jedini jahac zivi tamo - na nekih10-15 (na drugu stranu)... Ja cu da navijam - kao i vi uostalom...
January 13, 20187 yr Često na keju viđam jednog od lazine sorte...Kad uvati pravac u trku, kakva je to poezija......shiit has hit the fan....