aram Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 24 minutes ago, iDemo said: Sta's rek'o? Božić-bata se izbacio... Ček, imaš konja? Pravog pravcatog konja?
iDemo Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Sestricina dobila, pravog pravcatog, Ono - matura i upis na fakultet i taj rad... :))) Dosao u 8:30 jutros (otuda Bozic bata) - mi prvo isli na plazu (Laza i to) a onda da vidimo konja. Ja kren'o da reklamiram da se ne "sija" k'o neki drugi - al' gledam kad smo se odmakli - svetlije je boje pa se 'sjaj' teze primeti iz blizine... I tako.
iDemo Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ovo je ljubav duga 15 godina najmanje... Bilo u ranijim fazama ono -'sta ces da budes kad porastes?' -konj! Inace, Laza vec ima drugara - Rodju (vidi slike od ranije a pogledacu da li imam neku od jutros)... Rodja je direktan rodjak sa konjOm a nama je 'od tetke'... :)))
iDemo Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ima tu i neki Cvrle papagaj al' njega ne izvodimo na plazu... :))))
iDemo Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 A od onih najmanjih plus mator - sto kaze gazdarica "cekamo da crkne"...
Frank Pembleton Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Joooj ja iskreno verujem da su konji najlepše životinje, a i najpametnije, samo neće da se hvale....Nego da podgojiš ti to malo a?...shiit has hit the fan....
mustang Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 kakva predivna bica ❤️ iDemo zavidim na konju moj dosao iz zbunja jureci ptice, ćopa na jednu nogu a na njuski mu 2cm zabodene igle od kaktusa. jos mu nalazim po onoj sto je ćopao ostatke igluca. mora se pincetom vaditi. nije jaukao a ni krvi nije bilo.
iDemo Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Joooj ja iskreno verujem da su konji najlepše životinje, a i najpametnije, samo neće da se hvale.... Nego da podgojiš ti to malo a? ...shiit has hit the fan.... Konja ili Lazu?? Laza je ok a konj je pod strucnim nadzorom (sestricine moje) - a ona se bakce sa konjima od svoje 4-5e godine... Ako treba da se podgoji - podgojice, to bar nije problem...
ToniAdams Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 5 hours ago, iDemo said: Sta's rek'o? Božić-bata se izbacio... Wub! Daj krug!
Recommended Posts