kurjak92 Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Gadjao ga je u glavu, ali je zrno skrenulu o kost i zavrsilo na dnu duplje, veterinar se mucio satima da ga nadje i izvadi. Kad smo ga dovezli ranjenog kod veta prvo je mislio da je površinska rana jer u glavi imao zaboden komad plastike koji se lako izvadio. Zapravo je to bio samo deo posebne probojne dijabole koji se zabada u povrsinu a metak ide dalje. Da vet nije uradio snimak rendgena za svaki slucaj, a onda bio tako uporan i vešt da satima kopa dok nije nasao zrno ne bi bilo nista od trockog.Ovo je izvadjeno zrnoПослато са F3311 уз помоћ Тапатока
Frau Gabrijela Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Prelep je. Najslađe je, kao na drugoj slici, kad zakuntaju, a ispadne im jezičak [emoji5].Psihopati treba mače koje će da zavoli, pa će mu sinuti šta je uradio. Klinac je, možda, ali samo možda, još ima nade za njega.
copkillah Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Svaka tebi čast što se uzdržao makar da mu ne opališ šamarčinu koja bi ga bolela do punoletstva.
Miljenko Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Bas lep macan. Kakvih sve kretena ima, a nije da ih manjka i ovamo kod mene.
mustang Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) ne znam sta bih uradila.... ovo izivljavanje nad nejakim je za mene kraj ljudskosti. svaka cast kurjak! Edited December 12, 2017 by mustang
iDemo Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) On 12/12/2017 at 6:27 AM, mustang said: laza pravi dasa ali ona crvenanigracka obecavam (samoj sebi) da vas necu nedelju dana masirati sa mojim fotkama, posle ove. od jutros...i onda se pitam sto me sve boli ujutru kad ustanem I #laza porastao - pa presao na istu takvu narandzastu. Igracku. Edited December 14, 2017 by iDemo
iDemo Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Neko na moru, a neko u lavoru, ne? #svanulo #laza 28°C u 5 ujutro 40+ predviđeno tokom dana, prijatno jutro na west-u
mustang Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 (edited) laza je nesto nervozan?! pogled mu "jesi li zadovoljan?" moj pas, sin, beba, je nacisto poludeo....fiksirao se na svoj krevet i po svaku cenu zeli da ga unisti...vadi sundjer ...zavrsice na djubristu a igracke u nekoj kutiji. i onako spava sa nama, krevet njegov mu sluzi kao stek za koske i drage stvari. mislim da mu je potrebna zenka. bas je ono hiper lud. da li da mu kupimo nekog velikog medu, sta vec pa to da zaskace? Edited December 19, 2017 by mustang
beta Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 32 minutes ago, iDemo said: Neko na moru, a neko u lavoru, ne? #svanulo #laza 28°C u 5 ujutro 40+ predviđeno tokom dana, prijatno jutro na west-u pre neki dan sam na plaži videla lazinog brata blizanca. dobro je, bar hoće da se brčka
mustang Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 samo ga posmatram...pusticu ga da ga dokrajci pa posle u djubre. a da mi je neko pricao da ce da dize tegove i nosi po kuci....na ćaću (mislim da je video od njega pa ga imitira)
mustang Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 ovo nije radio ni kad je bio mali....ne znam sta mu je, mislim da je nejebica :)....manjak setnje i trcanja sigurno nije.
Recommended Posts