December 8, 20177 yr On 4. 12. 2017. at 17:43, Mos said: maintaining dignity in awkward situation....
December 9, 20177 yr rep mu je sacuvaj boze ko rascupana kokoska. kad su ga sekli, valjda nisu i dlake pa su sada one duze od repa. ko pevac neki i kada bi dlake na nogama trebalo da porastu, sve mu se vidi otpozadi? Trebalo bi danima lepe zastavice. cosav na ćaću...
December 9, 20177 yr #laza na plazi, ono - ma k'o vas jebe mi sviramo pank se kupamo, ne? #rodja je samo okvasio shape...
December 11, 20177 yr On 9. 12. 2017. at 10:42, ToniAdams said: Jesu to hrtovi il su samo vizljasti? Dobri su i do jaja imena priberi se čoveče! to je naš lazo skoro smo mu slavili rođendan
December 11, 20177 yr izvinjavam se, nisam sigurno mislio na irskog vucjeg hrta, al ovaj desno mi ovako odzada malo lici na italijanskog mini hrta.
December 11, 20177 yr Ili na vipeta, dabome. Samo mislim da su oni malčice veći. Edited December 11, 20177 yr by ToniAdams
December 11, 20177 yr laza pravi dasa ali ona crvenanigracka obecavam (samoj sebi) da vas necu nedelju dana masirati sa mojim fotkama, posle ove. od jutros...i onda se pitam sto me sve boli ujutru kad ustanem Edited December 11, 20177 yr by mustang
December 11, 20177 yr Psihopata se i hvalio drugarima klincima da ga je on pogodio i da je savrsen strelac, a kada je prica dosla do mene dosao je sa najboljim prijateljem u prodavnicu, plakao i kleo se u sve da nije on, i molio da ga ne diram, itd. Malo je falilo da tada napravim neku glupost (klinac je sesti razred) ali nisam, tako da jebiga, sve je proslo nekažnjeno Послато са F3311 уз помоћ Тапатока