December 16, 20168 yr Au, bre Senka, pa zar da te moj Žikoslav ( Senkin klon) nadživi. A Zika je Metuzalem pravi, broji 14 ljeta. Edited December 16, 20168 yr by Arkadija
December 25, 20168 yr ehh, sramote, pomesah rodjena pceta, onaj gornji je lebdeci Loko, a ovo je Sara, isto lebdeca u maksimalnoj zapustenosti svoje frizure moj jak <3
December 25, 20168 yr slatke su ti te dzukelice :) je l moze neko da mi objasni zasto ljudi zimi oblace male pse koji imaju bundice, tipa pudle il bisona? (tuga me uvati kad vidim psa u cipelama) Edited December 25, 20168 yr by darling
December 25, 20168 yr slatke su ti te dzukelice :) je l moze neko da mi objasni zasto ljudi zimi oblace male pse koji imaju bundice, tipa pudle il bisona? (tuga me uvati kad vidim psa u cipelama) hvala, i meni se moji dzukelici extra :D neke rase (pudle, bisoni itd) nemaju podlaku, hladno im je. `cipele` se oblace polarnim psima kad rade, ovde je mahom preterivanje, mada moze da stiti od soli i hladnoce Edited December 25, 20168 yr by Sara
December 25, 20168 yr Jedna praznicna :)pita frenk a i ja se pridružujem. jel to onaj pas kojeg ste našli kod siv-a? fino je videti da sad uživa
December 25, 20168 yr tuga me uvati kad vidim psa u cipelama ima razloga i za to, sneg im se nakupi u dlakama izmedju prstiju, pa ako se zaledi onda zna da ih gadno posece. narocito mlade pse cije sape jos nisu ocvrsle. naravno, ima i preterivanja, ali je za pse kojima je i zimi potrebna duza setnja, istrcavanje i slicno vrlo korisno.
December 25, 20168 yr nema snega, suv jesenji lep dan, mali pas u bundici s kapuljacom, i sve cetiri zapertlane cipele.