Arkadija Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) Au, bre Senka, pa zar da te moj Žikoslav ( Senkin klon) nadživi. A Zika je Metuzalem pravi, broji 14 ljeta. Edited December 16, 2016 by Arkadija Link to comment
Sara Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 pozdrav od moje lebdece ljubavi Sara Link to comment
Sara Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 ehh, sramote, pomesah rodjena pceta, onaj gornji je lebdeci Loko, a ovo je Sara, isto lebdeca u maksimalnoj zapustenosti svoje frizure moj jak <3 Link to comment
Frank Pembleton Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Koje su to rase? ....shit has hit the fan... Link to comment
Sara Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Tačno. Oštrodlaki jazavičari Link to comment
darling Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 (edited) slatke su ti te dzukelice :) je l moze neko da mi objasni zasto ljudi zimi oblace male pse koji imaju bundice, tipa pudle il bisona? (tuga me uvati kad vidim psa u cipelama) Edited December 25, 2016 by darling Link to comment
mustang Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 nikad videla pre :) najs :) lepe fotke Link to comment
Sara Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 (edited) slatke su ti te dzukelice :) je l moze neko da mi objasni zasto ljudi zimi oblace male pse koji imaju bundice, tipa pudle il bisona? (tuga me uvati kad vidim psa u cipelama) hvala, i meni se moji dzukelici extra :D neke rase (pudle, bisoni itd) nemaju podlaku, hladno im je. `cipele` se oblace polarnim psima kad rade, ovde je mahom preterivanje, mada moze da stiti od soli i hladnoce Edited December 25, 2016 by Sara Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jedna praznicna :)pita frenk a i ja se pridružujem. jel to onaj pas kojeg ste našli kod siv-a? fino je videti da sad uživa Link to comment
Sara Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 pticar sa ulice?! jel se boji petardi? Link to comment
aram Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 tuga me uvati kad vidim psa u cipelama ima razloga i za to, sneg im se nakupi u dlakama izmedju prstiju, pa ako se zaledi onda zna da ih gadno posece. narocito mlade pse cije sape jos nisu ocvrsle. naravno, ima i preterivanja, ali je za pse kojima je i zimi potrebna duza setnja, istrcavanje i slicno vrlo korisno. Link to comment
darling Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 nema snega, suv jesenji lep dan, mali pas u bundici s kapuljacom, i sve cetiri zapertlane cipele. Link to comment
aram Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 kazem, naravno da ima i budala :D Link to comment
Recommended Posts