Lancia Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Uglavnom je pod letnjikovcem u hladovini S vremena na vreme okvasimo beton vodom da tu legne,mada ima i mesta iza kuce gde je uvek "hladno".Nikad deblja nije bila u ovom periodu godine pravi ker za pravo domacinsko dvoriste. ko svajcarska idila. Link to comment
MayDay Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Meni je Bernski pas najlepši pas na svetu. Evo Lulićke koja pola svog života živi kod mene. Evo ovako sedi i ja je pitam ravnim tonom "hoćemo napolje?", a ona kao da ima feder u dupetu odmah skoči da me pogodi njuškom u usta i ide na vrata. I onda u liftu skače isto ko na opruzi dvadesetak puta dok ne izadjemo na vrata. Onda napolju bacamo štap i do sto puta, pa malo crkne i onda mora da se legne na kauč i dremne. Spava ovde prdoslavka. Link to comment
MayDay Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Imali smo gosta. Obračun bez prestanka. Link to comment
halloween Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Čini mi se da si kačio njenu fotku kad je bila štene i da nisam videla ništa slađe na psećoj strani. I dalje je takva! Link to comment
The Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 (edited) Atila, ponosni naslednik irskog setera Ognjena koji pozive 16 godina. Star tri godine. Edited July 24, 2016 by The Link to comment
svashtabezneshto Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Predivan. Deluje kao mirna mala bubica Link to comment
The Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Prelep! ....shit has hit the fan... Link to comment
Haralampije Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje. Lep kucov :D Nekim psima je ostao taj atavizam da se boje grmljavine.Kum ima sarplaninca od koga se (kad zalaje) ledi krv u zilama svima koji ga ne poznaju a u sustini je vrlo pitom pas, dok ne zagrmi ..onda vata krivinu, bezi u kucu i li medju noge vlasnika :) Link to comment
Zavrzan Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 (edited) Atila, ponosni naslednik irskog setera Ognjena koji pozive 16 godina. Star tri godine. Edited July 25, 2016 by Zavrzan Link to comment
darling Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Atila, ponosni naslednik irskog setera Ognjena koji pozive 16 godina. Star tri godine. retriverici su moja najveca ljubav Link to comment
Recommended Posts