Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Uglavnom je pod letnjikovcem u hladovini  :s_dj: S vremena na vreme okvasimo beton vodom da tu legne,mada ima i mesta iza kuce gde je uvek "hladno".Nikad deblja nije bila u ovom periodu godine :isuse: WP_20160613_024.jpg

pravi ker za pravo domacinsko dvoriste. ko svajcarska idila. 

Meni je Bernski pas najlepši pas na svetu. :heart:

Evo Lulićke koja pola svog života živi kod mene.

Evo ovako sedi i ja je pitam ravnim tonom "hoćemo napolje?", a ona kao da ima feder u dupetu odmah skoči da me pogodi njuškom u usta i ide na vrata. I onda u liftu skače isto ko na opruzi dvadesetak puta dok ne izadjemo na vrata.

image.jpg

Onda napolju bacamo štap i do sto puta, pa malo crkne i onda mora da se legne na kauč i dremne. Spava ovde prdoslavka.

image.jpg

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje.

Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje.

Lep kucov :D  Nekim psima je ostao taj atavizam da se boje grmljavine.Kum ima sarplaninca od koga se (kad zalaje) ledi krv u zilama svima koji ga ne poznaju a u sustini je vrlo pitom pas, dok ne zagrmi ..onda vata krivinu, bezi u kucu i li medju noge vlasnika  :)

Atila, ponosni naslednik irskog setera Ognjena koji pozive 16 godina.

IMG_20160608_194122.jpgIMG_20160608_194111.jpg

Star tri godine.

:wub:

Edited by Zavrzan