JozoMujica Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 kurviče :) (da ne bude nesporazuma, maca) A što, šta meni fali? Link to comment
Arkadija Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Moja rođaka iz Australije je bila na Novom Zelandu, južno ostrvo. Foke svuda i u svakoj poziciji. Link to comment
Arkadija Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Nemam pojma. Kažu mi da su foke tamo dole bile na pragu istrebljenja pre 30ak godina i da su od tada zaštićene. Ima ih puno i navikle su na ljude. Meni je najjača slika one koje se popela na brod da malo dremene. Što bi se zamarala i plivala. Link to comment
roksi Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Moja rođaka iz Australije je bila na Novom Zelandu, južno ostrvo. Foke svuda i u svakoj poziciji. <3 Link to comment
katamaran Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Novo omiljeno mesto za siestu dok neko ne uzme daljinski u ruke Link to comment
svashtabezneshto Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Kako je divan Kako mukica podnosi ovu vrućinu? Link to comment
ToniAdams Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 izljubi mu nos za mene, predivan je Link to comment
Zavrzan Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Kako mukica podnosi ovu vrućinu? Uglavnom je pod letnjikovcem u hladovini S vremena na vreme okvasimo beton vodom da tu legne,mada ima i mesta iza kuce gde je uvek "hladno".Nikad deblja nije bila u ovom periodu godine Link to comment
Frau Gabrijela Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 izljubi mu nos za mene, predivan je i za mene. prava lepotica dobrica. Link to comment
Recommended Posts