belch Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 najbolji je nadrkani brka Link to comment
Reaktor Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Avrame, Pejsi ti krade mačiće! Link to comment
mustang Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 (edited) sad kopala po fejsu pa nasla neke slike... smrc :) moje drugo ja i njena mafija ni jedno stene nije povuklo boju na nju, sestoro je bilo crno belo, ova prvo levo je nera, najpametnija bila od svih stenadi...posle zavrsila u bolnici zajedno sa svojom gazdaricom neurohirurgom, kojoj je idiot skocio na glavu dok je vozila i zakucale se u stenu na jadranskoj magistrali. obe su posle bile dobro...a ona iza braon je moja ljubimica bila, nikita, zelene oci na mene ali ubedljivo najgluplje stene. dali smo je lovcu, koji je posle uvalio drugom lovcu...pitaj boga sta je bilo sa njom. Edited February 13, 2016 by mustang Link to comment
kapetanm Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 (edited) .. Edited February 13, 2016 by kapetanm Link to comment
kapetanm Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 (edited) Edited February 20, 2016 by kapetanm Link to comment
Indy Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Pa, kako jede, trebalo bi da ne može da stane na sto. Ali, ima dobar metabolizam. Link to comment
Lancia Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Ja ne bih spavao u istoj sobi. Link to comment
Haralampije Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Ali, ima dobar metabolizam. Na gazdu? Link to comment
I*m with the pilots Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Guzica mala :) Ja ne bih spavao u istoj sobi. Mislis da premerava svog coveka? -_- Link to comment
Recommended Posts