renne Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Ma najgore što i vetovi ne znaju. Pojavili su joj se pečati bez dlake, i neka zadebljanja na zadnjim nogama, i na jedno dva cm visine na stomaku. Kažu od stresa, mada ne znam kog. I tako... Link to comment
pacey defender Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 (edited) Postoji mačeća dijagnoza zvana stres??? Senka deluje kao zmaj, čuvaj je! Uzgred, zamalo da udomim jedno mače ovde u kraju ali bejah srca kamenoga. Mače izgleda zdravo i dovoljno odraslo, ne deluje gladno, kmeči u potrazi za smislom, obazrivo je ali se brzo opusti nakon prvog prijateljskog kontakta. Pokušaću da fotografišem da vidite kakav je genijalac mali-mala. Edited November 9, 2014 by pacey defender Link to comment
halloween Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Nešto je tema utihnula. Link to comment
luba Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 kakav lepotan! mlad je, jel da? dovoljno je dostojanstven, ali jos ne i nobles arogantan :) Link to comment
halloween Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) U oktobru je napunio jednu godinu. Nije arogantan, ima svoj svet i miran je. Najslađi je ujutru, nenametljivo me probudi ni sama ne znam kako jer niti skoči na krevet niti mjauče. Tek kad vidi da sam otvorila oči, skoči na krevet, glasno prede i hoće da se mazi. Ima i onu igru da se krije iza ćoška pa onda skoči da me kao prepadne, ali valjda to rade sve mačke. Edited November 12, 2014 by halloween Link to comment
batticuore Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Baš lep i mio mačor! Link to comment
luba Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 U oktobru je napunio jednu godinu. Nije arogantan, ima svoj svet i miran je. Najslađi je ujutru, nenametljivo me probudi ni sama ne znam kako jer niti skoči na krevet niti mjauče. Tek kad vidi da sam otvorila oči, skoči na krevet, glasno prede i hoće da se mazi. Ima i onu igru da se krije iza ćoška pa onda skoči da me kao prepadne, ali valjda to rade sve mačke. divan je, stvarno. persijaneri navodno postanu arogantni kad prodju polnu zrelost, ali ove dve koje znam su takve od rodjenja, a ovaj jedan dasa, isto beli kao vatroslav, najopustenije bice na planeti. a kako reaguje na cetkanje? ova moja mala navodna sibirka u pocetku obozavala, a sad daje samo stomak, sto je nenormalno, a ispod vrata i kod dupeta, sto je kao normalno, ne da i grize. dok princeza starbak sve dozvoljava. Link to comment
luba Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 da ne gusim. macka sa dve glave i jedna vaspitna u najavi Link to comment
halloween Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Divne su, vidim da princeza uživa. Što se tiče češljanja, bio je distanciran u početku, vrlo oprezan. Signal da nije baš najredovnije češljan bio je njegov nejednako oštrickan rep (ošišali su mu zapetljane čvorove). Otkako sam ga preuzela, češljam ga više puta na dan da ga naviknem. Na kraju je počeo da prede za vreme češljanja, srce. Kad mu dosadi izmigolji se, pa nastavimo kasnije. U nedelju sam ga i okupala, bio je vrlo ambivalentan, prvo mu se svidelo. Na kraju je mokar pobegao iz kupatila, ostavljajući barice celim stanom po dijagonali kroz sve prostorije i sakrio se na nedostupno mesto ispod kreveta. Jedva sam ga izvukla. Dr vet. je rekao da sve srednje i dugodlake mačke treba navikavati na kupanje ( ali bez preterivanja npr.1 mesečno) jer postoje bolesti kože i krzna koje se mogu lečiti jedino kupanjem u rastvoru a ako mačka nije naviknuta na kupanje, ne može se primeniti terapija bez sedacije u ambulantnim uslovima. Ukoliko je naviknuta, može i vlasnik kod kuće da daje terapiju. Edited November 12, 2014 by halloween Link to comment
JozoMujica Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Leave my leaves alone! Link to comment
mustang Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 ovo je moglo biti lepo splitovano u odvojene tabore, macke i pse...ima nas koje macke ne zanimaju a volimo pse...i obrnuto. anyway, predlog...sto se ne napravi izlozba ppp pasa pa da glasamo ciji psic je najsladji? :) osim sto su svi slatki malo da se i mi igramo :) Link to comment
JozoMujica Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 A šta ćemo mi koji volimo i pse i mačke? Link to comment
Arkadija Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ja volim i mačke i pse, i potpuno mi je ok da slike ljubimaca budu zajedno, jer neko je stavljao i papagaje i akvarijume. A imaš posebne topike posvećene psima i mačkama. A za glasanje čiji je ljubimac najlepši može da se napravi poseban topik. Link to comment
Recommended Posts