ljuttko Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 5 minutes ago, darling said: El te svrbe prsti da klikneš i pročitaš
ChaLe Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 15 hours ago, ljuttko said: el smem da te priuptam nešto apropo psa u trećoj sezoni, moj kum koji govori odlično francuski mi na brzaka objasnio neke stvari koje sam izgubljena u prevodima previdela a sve gledajući sa bilo kakvim prevodom da vidim šta će se zbiti na kraju , nestrpljiva kakvom me bog dao. Reveal hidden contents tj pas nije pas nego njegova nazovimo je fikcija psa . Kako ti razumeš kraj sezone i priče Spoiler Koliko sam ja skapirao pas je fiktivan i mislim da se je to "duh" psa kome su odrubili glavu, psa kojeg je uspeo da pripitomi tokom zarobljenistva a poceo je da rezi / cvili kada su ga stavljali u neki kovceg za transport
Sara Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Zadnjih par dana mi sve što gledam online koči, secka, ide ton i title, a slika je zamrznuta na par sekundi pa preskoči i tako na svakih par minuta, pakao. Zna neko o čemu se radi, da li je do mog kompa i ima li nekog leka
Duci Simonovic Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Nije, svima je tako. U subotu popodne ce vec sve biti ok.
Sara Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Ovo je užas, sada sam na mozilli, ne mogu da gledam tako
katamaran Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 (edited) Izmeri i okaci sliku http://www.speedtest.net/ edit: za svaki slucaj probaj par puta. Ume i meni debelo da omasi kad mi uvali neki los server. Izgleda da imas problem sa netom i da ces morati da cimas provajdera. Ako si preko WiFi vidi da li je bolje preko kabla. Edited January 25, 2018 by katamaran
Mil@n Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Počeo dark, negde sam na pola. Dobar pilot, ali sve to preti da se uguši u vremeplovima, paralelnim radnjama, univerzumima i koječemu. Nadam se da će lepo da završe, dobar soundtrack. Završio OA. Krajnje stupidan kraj, non stop sam bio nekako ravnodušan. Ima nešto u faci Brit Marling što mi je čini dosta negledljivom, ne znam..
Bright Billy Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 2 hours ago, Sara said: Zadnjih par dana mi sve što gledam online koči, secka, ide ton i title, a slika je zamrznuta na par sekundi pa preskoči i tako na svakih par minuta, pakao. Zna neko o čemu se radi, da li je do mog kompa i ima li nekog leka znam da su u americi doneli zakon po kom mogu da usporavaju sajtove sa piratskim sadrzajem. ne znam dal to tebi pravi problem, al su torenti i slicne platforme vec dugo na udaru. e sad, uvek postoji opcija i da ti je komp zaribao...
gagilija Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 izaslo 8 epizoda 6. sezone engrenages sa engleskim titlom. valjda ce prevesti i ostalih 4. nema u zalivu, ali ima na katu i onom 1337
Fakundo Sava Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 2 hours ago, Mil@n said: Počeo dark drk, negde sam na pola. Dobar pilot, ali sve to preti da se uguši u vremeplovima, paralelnim radnjama, univerzumima i koječemu. Nadam se da će lepo da završe, dobar soundtrack. Završio OA. Krajnje stupidan kraj, non stop sam bio nekako ravnodušan. Ima nešto u faci Brit Marling što mi je čini dosta negledljivom, ne znam.. Ma neće :-) najbolje da uradiš kratku retrospektivu odgledanog i da pručiš ovu sliku ,Who fuck who Spoiler Da sam znao da su ovo Srećni ljudi sa paralelnim svetovima ne bih gubio vreme. Ostavili su previše otvorenih priča pored one glavne,plus dok se pojavi nastavak morala bi da se ponovi ova sezona.Tražiti u ovoj seriji neku logiku i crne rupe u zapletu je "isterivanje mraka". Ali što mi je ostala najveća misterija zašto se žrtvuju ona deca? I naučili smo da u nemačkoj nonstop pada kiša i ne postoje kišobrani
Recommended Posts