Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jel neko gledao izraelsku seriju prevedenu na engleski kao FALSE FLAG  iz 2014 godine? Pominju je kao novi Homeland

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Završio sinoć 6 Feet under. Još sam pod utiskom , ceo dan slušam saundtrek iz serije , najbolja funeral drama posle Maratonaca. 

Ako bih pravio nekakvu listu serija koju bi trebalo odgledati pre smrti ova bi bila na prvom mestu .

Verovatno najbolja drama,zlobnici bi rekli melodrama, koju sam gledao 

Jel neko gledao izraelsku seriju prevedenu na engleski kao FALSE FLAG  iz 2014 godine? Pominju je kao novi Homeland

odlicna, ne znam samo sto novi homeland posto ime serije sve objasnjava,  ide subotom i nedeljom na fox crime-u pa tu gledam, mrzi me da kupujem po kioscima. inace kad smo kod izraelskih serija sa bezbedonosnom tematikom, Fauda isto vrlodobra odlicna..

ovo nisam gledao ali izraelski homeland je hatufim, odlican kao i fauda

ovo nisam gledao ali izraelski homeland je hatufim, odlican kao i fauda

Hatufim, pogotovo prva sezona, je vredna svaki minut. Nije ni druga loša samo da se završi priča, ali podosta ošljarena.

Stranger things 2, okacena svuda za skidanje :)

Cela i jel valja?

Cela i ne znam jel valja, sad skinula :). Samo da javim i budem prva :))

Mindhunter je mucenje..

Cela i jel valja?

odlgedao prvu ep, uzivancija

1što bre niko ne prenosi da je krenula Dinastija?

Imam jak poriv da okačim hekleraj na monitor pre gledanja. :heart:

odlgedao prvu ep, uzivancija

:heart:

1što bre niko ne prenosi da je krenula Dinastija?

Imam jak poriv da okačim hekleraj na monitor pre gledanja. :heart:

Ja se sokirala kad videla najavu. Ne znam, ja ne prihvatam dinastiju bez Dzoan Kolins, ove cice mi izgledaju prilicno mlako

a cekajte to kao ima veze sa onom nasom dinastijom?