Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

sniki pit ima neki Justified vajb. ne znam zasto ali ide uz burbon nekako...

Planirao sam da gledam, ali zbog ovog posta cu da pozurim  ;)

Posted

đovani ribisi, toliko ima iritantnu glavu, i još iritantniji, unjkav glas, da bi mu trebalo zabraniti bilo šta da glumi

Posted

sniki pit ima neki Justified vajb. ne znam zasto ali ide uz burbon nekako...

Možda zato što je producent isti :D a ima i nekoliko glumaca iz Justified.

Posted

A pa to vodi Graham Yost, a kreator serije je David Shore, pa to mora da se gleda :)

Posted

Kakva je situacija sa titlovima?

....shit has hit the fan...

Posted

Kakva je situacija sa titlovima?

....shit has hit the fan...

ima engleski

Posted

Nakon odgledanih 8 epizoda Sniki pit je bastard child Justifieda i Bansheeja. 

Posted

terate me da pogledam !!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

Better Things krenuo kilavo al sad mi je potaman za uživanje

Posted

Odgledah prvih par epizoda The Young Pope. Iako vidim da je ovde dočekana na nož, meni je za sada ok.

Posted

endeavour, i dalje fin; ništa teško - sve četiri u vis dok klopaš, pokušavaš da knoraš

Posted

meni ova treca sezona afere prava boNbonica... jos i ponajbolja od svih sezona. druga je bila malo smorasta i konfuzna, a ovo sad mi super. rut i dalje segsika opasna, a drama sve ozbiljnija pa su i dominik i glumica koja igra helen, njegovu bivsu, odlicni! ko voli da gleda u komadu, u nedelju je poslednja, deseta. 

Posted

i meni, prvu sezonu sam jedva odgledala jer me nervirala ova glavna glumica. i sta vam je segsi s onim pacjim ustima. ali dobro, treca sezona je dosta dobra, sad ne znam hoce li biti i cetvrte s obzirom da noa poludjuje

Posted

meni je ona sjajno u ovoj poslednjoj opisala zasto je zapravo toliko segsi. jer je ona pre svega u psiholoskom smislu veoma eroticna, a tome je razlog, kako je objasnila, što je bila depresivna i bilo je baš briga šta radi i sebi i drugima, a to se noi učinilo kao neka njena izvojevana lična sloboda. no to je bila depresija koja je u simboličkom smislu težnja ka umiranju, a smrt i eros su vrlo bliski i imaju tu neku opsesivnu moć.... 

mada, ona je meni mnogo lepa i pored pačijih ustiju, i ne baš savršene figure. mislim, uloga joj baš, baš savršeno legla, rekla bih :-)

Posted

Ja stvarno ne znam šta je erotično u bagažu zvanom mrtvo dete, i u nelečenoj depresiji. Eros-Tanatos argument možeš komotno da primeniš i na bombaše-samoubice.