Sludge Factory Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 sniki pit ima neki Justified vajb. ne znam zasto ali ide uz burbon nekako... Planirao sam da gledam, ali zbog ovog posta cu da pozurim ;) Link to comment
boshoku Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 đovani ribisi, toliko ima iritantnu glavu, i još iritantniji, unjkav glas, da bi mu trebalo zabraniti bilo šta da glumi Link to comment
Renegade Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 sniki pit ima neki Justified vajb. ne znam zasto ali ide uz burbon nekako... Možda zato što je producent isti :D a ima i nekoliko glumaca iz Justified. Link to comment
Sludge Factory Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 A pa to vodi Graham Yost, a kreator serije je David Shore, pa to mora da se gleda :) Link to comment
Frank Pembleton Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Kakva je situacija sa titlovima? ....shit has hit the fan... Link to comment
Čutura Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Kakva je situacija sa titlovima? ....shit has hit the fan... ima engleski Link to comment
Blojler Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Nakon odgledanih 8 epizoda Sniki pit je bastard child Justifieda i Bansheeja. Link to comment
mustang Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 terate me da pogledam !!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment
maheem Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Better Things krenuo kilavo al sad mi je potaman za uživanje Link to comment
Razzmatazz Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Odgledah prvih par epizoda The Young Pope. Iako vidim da je ovde dočekana na nož, meni je za sada ok. Link to comment
boshoku Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 endeavour, i dalje fin; ništa teško - sve četiri u vis dok klopaš, pokušavaš da knoraš Link to comment
nezvanova Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 meni ova treca sezona afere prava boNbonica... jos i ponajbolja od svih sezona. druga je bila malo smorasta i konfuzna, a ovo sad mi super. rut i dalje segsika opasna, a drama sve ozbiljnija pa su i dominik i glumica koja igra helen, njegovu bivsu, odlicni! ko voli da gleda u komadu, u nedelju je poslednja, deseta. Link to comment
gagilija Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 i meni, prvu sezonu sam jedva odgledala jer me nervirala ova glavna glumica. i sta vam je segsi s onim pacjim ustima. ali dobro, treca sezona je dosta dobra, sad ne znam hoce li biti i cetvrte s obzirom da noa poludjuje Link to comment
nezvanova Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 meni je ona sjajno u ovoj poslednjoj opisala zasto je zapravo toliko segsi. jer je ona pre svega u psiholoskom smislu veoma eroticna, a tome je razlog, kako je objasnila, što je bila depresivna i bilo je baš briga šta radi i sebi i drugima, a to se noi učinilo kao neka njena izvojevana lična sloboda. no to je bila depresija koja je u simboličkom smislu težnja ka umiranju, a smrt i eros su vrlo bliski i imaju tu neku opsesivnu moć.... mada, ona je meni mnogo lepa i pored pačijih ustiju, i ne baš savršene figure. mislim, uloga joj baš, baš savršeno legla, rekla bih :-) Link to comment
Weenie Pooh Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ja stvarno ne znam šta je erotično u bagažu zvanom mrtvo dete, i u nelečenoj depresiji. Eros-Tanatos argument možeš komotno da primeniš i na bombaše-samoubice. Link to comment
Recommended Posts