katamaran Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Vidim ja da cete me spojlerisati :) Mini serije su mi super jer znam da mi nece oduzeti previse vremena i nema cekanja na novu sezonu.
ToniAdams Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 pogledo drugu, jos bolja od prve. kvalitet vala, u rangu sa prvom sezonom les revenants
Calavera Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) meni su ove dve epizode the night of proletele dok si rekao keksla. izuzetno izrezirano, metodican tempo, sjajna gluma i scenario, vrhunska zabava. ne kapiram zasto se zalite da je predvidljivo, s obzirom da sama premisa serije u jednoj recenici sumira o cemu ce se raditi u svih osam epizoda. jedino ako niste bas krenuli da gledate bez ikakvog predznanja, ali i tako je citava postavka serije jasna od pocetka. a to da se "nista ne desava" je tek najgluplja kritika koja postoji. spojler alert, nista se nece desavati™ ni u preostalih sest epizoda, tako da... Edited July 21, 2016 by Calavera
Ajant23 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Dobro, recimo, dešava se gomila gluposti natrpanih da izazove reakciju kod publike. I to se te gluposti razvlače na po minut, minut i po i još pri tome se ponavljaju... Bolja je onda hipsterska fenomenologija na steroidima kod Petera Morgana u The Jury 2 od ovog smaranja dvojice inače vrhunskih scenarista...
variola Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 nista se nece desavati™ ni u preostalih sest epizoda, tako da... ...necemo saznati ni da li se Jack Stone izborio sa ekcemom Salu na stranu, mogu da se slozim oko glume i rezije, i sa time sto je neko pomenuo da je prerano za konacni sud, jer je to zapravo ono sto seriju za sada cini gledljivom. Da, ja sam poceo da gledam bez predznanja, na osnovu onoga procitanog ovde i par recenica na imdb-u, i utoliko sam "kriv" sto mi je zaplet (prva epizoda) bio predvidiv. Takodje, i generalno , mi ne smeta ni sporiji, ni metodican tempo, ali ako od 8 epizoda za ispricati neku pricu, imamo jednu ili dve koje se ne bi primetilo ni da ih preskocite, to mi je onda daleko od sjajnog scenarija.
James Marshall Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 malo forsiraju taj ekcem, meni malo gadno, ali ako bude imao neku ulogu u radnji, tek tad će da bude cirkus
Calavera Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Da, ja sam poceo da gledam bez predznanja, na osnovu onoga procitanog ovde i par recenica na imdb-u, i utoliko sam "kriv" sto mi je zaplet (prva epizoda) bio predvidiv. hm, na imdbu je serija bukvalno opisana 1 recenicom: After a night of partying with a female stranger, a man wakes up to find her stabbed to death and is charged with her murder. dole imas i detaljniji sinopsis, ali to ti je uglavnom to. a cak i da nisi video nista slicno, nije nikakva mudrost provaliti sta ce biti s mladcem™ od trenutka kad mazne caletu taksi. citava prva epizoda se temelji na tome da je zajebao bukvalno sve sto je mogao. uzgred, ti bi mogao da preskocis i sledecih pet epizoda i u finalu vidis je li naz ubio tu devojku ili nije. tako to nekako ide sa serijama koje imaju akcenat na putovanju, a ne na cilju. meni ekcem super, glavni element komedije u seriji! Edited July 22, 2016 by Calavera
Milosh76 Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 The Night of je dosta dobra u prve dve epizode. Nije brza kako se ocekuje, ali sasvim lepo vodi kroz pricu za sada. I u najavi je bilo jasno da je akcenat na pravosudnom sistemu (vec treca serija na istu temu koju gledam :) ) a tu nema mnogo "akcije", vise ima sta im sve prolazi.
variola Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ok, mozda sam tu recenicu sa imdb-a procitao i posle gledanja prve epizode, ili sam je procitao ranije i odmah zaboravio, uglavnom sam znao da ce neko biti optuzen za ubistvo. Naravno da ne smatram sebe nekim pametnjakovicem zato sto sam provalio sta ce se desiti Nazu, ali mislim da to svakako i nije plus za scenariste. I slazem se da bih ja mogao da prekocim narednih 5 epizoda ako se ovo razvlacenje po pritvoru, sudu, zatvoru... tako poetski naziva putovanjem. U tom slucaju tesko da bi me zanimalo i kako ce se razresiti. A kad smo kod akcema, i humora, da li sam dobro cuo da se onaj visoki tabadzija iz pritvora preziva Hightower?
Renegade Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 hm, na imdbu je serija bukvalno opisana 1 recenicom: dole imas i detaljniji sinopsis, ali to ti je uglavnom to. a cak i da nisi video nista slicno, nije nikakva mudrost provaliti sta ce biti s mladcem™ od trenutka kad mazne caletu taksi. citava prva epizoda se temelji na tome da je zajebao bukvalno sve sto je mogao. uzgred, ti bi mogao da preskocis i sledecih pet epizoda i u finalu vidis je li naz ubio tu devojku ili nije. tako to nekako ide sa serijama koje imaju akcenat na putovanju, a ne na cilju. meni ekcem super, glavni element komedije u seriji! Meni nije, imam ga na rukama. :D Inače sviđa mi se serija.
gervasius twinkleminkleson Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 http://www.tor.com/2016/07/22/feast-your-eyes-on-the-first-footage-from-american-gods/
Calavera Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) But there was an extra special cast announcement! Kristin Chenoweth (Pushing Daisies, Wicked) will be playing Easter! So she also popped on stage, and later in the panel said that while she is religious herself, she understands why Easter is unhappy that Jesus “stole her holiday.” Edited July 23, 2016 by Calavera
Recommended Posts