September 19, 20159 yr sramim se priznati da nisam. secam se da, kad su ti filmovi bili aktuelni, nisam uspevao da nadjem kopije sa normalnim titlom. al evo sad sam naso pa cu da gledam ovih dana.
September 21, 20159 yr Odgledao prvu sezonu Black mirror-a. Dobra je. Apelujem da se serije olako ne porede sa žicom. Hvala.
September 21, 20159 yr sad preskoci drugu sezonu pa odgledaj krismis spesl. onda mozes prvu iz druge, a ostalo i ne moras a onda ako nisi skini i gledaj dead set
September 22, 20159 yr Odgledao prvu sezonu Black mirror-a. Dobra je. Apelujem da se serije olako ne porede sa žicom. Hvala. Jebote koje pretenciozno sranje. Ko da ga je Kokan Mladenović režirao. Odgledaću i preostale dve sezone kako gledam sve (a i volim London)
September 22, 20159 yr Jebote koje pretenciozno sranje. Ko da ga je Kokan Mladenović režirao. Odgledaću i preostale dve sezone kako gledam sve (a i volim London)
September 22, 20159 yr Odgledao prvu sezonu Black mirror-a. Dobra je. Apelujem da se serije olako ne porede sa žicom. Hvala. Zašto bi to neko radio, kao da je žica neki etalon kvaliteta?
September 22, 20159 yr Zašto bi to neko radio, kao da je žica neki etalon kvaliteta?+1da je rekao sopranos, pa ajde -_-
September 22, 20159 yr +1 da je rekao sopranos, pa ajde -_- pa mogao sam i to da kažem, to je meni u toj nekoj ravni ja ne potežem žicu i sl. olako