September 12, 20159 yr počeo i ja narcosa, posle smeća zvanog td ovo mu dođe osveženje za sva čula. jedino mi zasmetalo što je 80% epizode glas naratora iz ofa. zlobnici kažu da kad reditelj ne zna(ne ume, neće) onda u ofu priča priču. sve u svemu obećava.
September 13, 20159 yr jel gledo neko Z nation? Vredi li da krećem? to je sy fy produkt, znači treš na kub. ja redovno gledam i smejem se na glas. juče je počela druga sezona. napominjem, serija nije za preporuku.
September 13, 20159 yr U decembru nova SyFy tresherica, GOT u svemiru, The Expanse...http://www.youtube.com/watch?v=vigQp8_xhQQ
September 13, 20159 yr Odljicna. Zvuci kao prava stvar za hejt gledanje u drustvu Edited September 13, 20159 yr by Ravanelli
September 13, 20159 yr Uuuuu, starring Shohreh Aghdashloo! Neka neko javi Calaveri! Koncept zvuči dosta zanimljivo, kao neki BSG u sunčevom sistemu bez robota. Pošto je Sifi u pitanju, ne sumnjam da će biti rupetna.
September 13, 20159 yr Bas sam juce presao taj deo :D Ne bih je ni registrovao, los sam ja sa glasovima i prepoznavanjem istih. Edited September 13, 20159 yr by Calavera
September 13, 20159 yr Ajde, pa žena ima baš specifičan glas tj. artikulaciju, a pojavljivala se u svakakvim TV sranjima (npr. 24). Imaš je i u trećem delu, valjda je jedini Quarian koji ne može da zagine.
September 13, 20159 yr Ma prvi put cujem za nju, 24 sam gledao samo ono kad je islo na Pinku (?) To na stranu, ja ni Martina Sheena nisam provalio, tako da... Edited September 13, 20159 yr by Calavera
September 13, 20159 yr Pošto je Sifi u pitanju, ne sumnjam da će biti rupetna. Pazi da ne zvekneš u crnu rupu prilikom gledanja...