mustang Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) druga sezona je najbolja od svih pet. za ostalo nemam nameru da komentarisem obzirom da je utisak individualan: "buda vidi budu, svinja vidi svinju" Edited August 30, 2015 by mustang Link to comment
Sludge Factory Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) @vini i dionis Kad niste romantici Poceo sam trecu sezonu, uzivam, serija je melem za dusu. Edited August 30, 2015 by Sludge Factory Link to comment
Bright Billy Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 odgledo sam prvu epizodu narkosa http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=nv_sr_1 i moram priznati da mi se svidelo. ima malo naivnih momenata ali i dobrog koriscenja dokumentarnog materijala. sve u svemu - preporuka. Link to comment
Sludge Factory Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Rascepljen covek u rascepljenom vremenu, pokusava sebe i svet povezati prugom koju gradi. Nego, kad smo kod sesirdzija, jel gleda(o) neko Longmire i valja li cemu? Link to comment
steins Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 ja počeo Longmira i batalio - onako, previše stereotipa. Glede Bohanona - sve ono što je dionis izneo ima težinu, jbga izgleda da je baš teško da napišeš istorijsku seriju poštujući svetonazore doba o kome pišeš. Sad kad razmislim - teško da mogu na prste jedne ruke da nabrojim serijale koji su to uspeli. I to jeste najslabija tačka serije - da je npr preuzet kontekst Dedvuda, Hell on Whells bi izdominirala. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Jao jao jao odlgedao sam pilot Lucifera, oprostite mi nisam znao šta radim, uh kako boli, joj kako je glupo... Sve što je najavljeno u trejleru smo i dobili, protagonista je smarmy British guy koji više glumi Džona Konstantina nego Lucifera. Već u prvoj sceni nam demonstrira svoje natprirodne sposobnosti tako što podmiti saobraćajca da mu ne napiše kaznu, wow, he has the power of money! Odatle naravno put vodi samo nizbrdo, neki nesrećnik od pisca je jedva dočekao da uglavi svoj buddy cop scenario u gimmicky magicky koncept koji mu je dozvolio da zaživi. Citat dana: "Now Lucifer, I'm a big fan of sex but I didn't leave hell to be a bartender." Ko tako govori?! Link to comment
steins Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Meni Lucifer gotivna trešina, onako za ubijanje vremena. A glavnog glumca gotivim još od vremena druge trešine, Rusha - koja je izgleda obustavljena zbog Lucifera :( Link to comment
hansolo Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ja jos Mirande /odgeldala i Rusha/ ... sistem je izgleda> kad imas tanku pricu ti zagrebi po novoj turi britanskih glumackih migranata, prodace se bar kod zena u fokus grupi od 18 do 55. U Engleskoj mogu da igraju tek detektiva aprentisa ili nesto gde ih zulja viktorijanski okovratnik. Link to comment
Sludge Factory Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Au jebote, Show Me a Hero Tiho i lagano su skupljali emotivni naboj i onda na kraju ne znam kako se zovem. Jel imao jos neko slican dozivljaj? Mislim da je vredno gledanja. Link to comment
Ajant23 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Jesi li taj spoiler pročitao u scenariju ili su već i emitovali epizodu? Link to comment
Calavera Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Au jebote, Show Me a Hero Tiho i lagano su skupljali emotivni naboj i onda na kraju ne znam kako se zovem. Jel imao jos neko slican dozivljaj? Mislim da je vredno gledanja. Strasno finale, odlicna televizija. Ja pustio suzu, onu musku, najtezu! Svakako vredno gledanja, Simon je u finoj formi. Cool Lester Smooth dodatno oplemenio ove zadnje 2 epizode, ako nekom treba dodatan razlog ^_^ Link to comment
mustang Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 (edited) samoukidam se od serija (osim marvelovih agenata) jer moram da radim ali ...molim vas podsetite me kada krene zadnjih 6 epizoda hell on wheels za godinu dana....thank you :) Edited September 1, 2015 by mustang Link to comment
Weenie Pooh Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Svakako vredno gledanja, Simon je u finoj formi. Cool Lester Smooth dodatno oplemenio ove zadnje 2 epizode, ako nekom treba dodatan razlog ^_^ +1 Ja čuo da ima Wire casting overlaps, ali nema ih mnogo. Recimo ko će baš da prepozna Kima's baby momma, nisam baš toliki fan. Link to comment
Dionysos Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 њу сам из прве препознао мада не знам зашто... Link to comment
Recommended Posts