steins Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Bleklist mi je postao ozbiljan adut. Spajder je super jak - a naročito mi se svidjaju psihopatski ispadi, kad npr rokne onu FBI babu ili kad u finalu prve sezone krene da čisti.
Ajant23 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sviđa mi se što su Amandu izabrali za filozofa na kraju, nakon što su je simbolično unapredili prvo iz jednog, pa i iz drugog Platonovog staleža...
MiddleClass Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Meni je super. Neka pati on malo, ionako me nervira i nije mi jasno zašto ga svi tolerišu. Dobar je Seldonara. Volim bbt...
Lrd Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Scandal je superica, finale sezone je hepi endara na svoj način, a mrzitelji nek se nose.
Arkadija Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Zavrsi se druga sezona Blacklist. Meni potpuno neocekivano. Napravise ubicu od Lizi. Sada nema povratka, treca sezona ce biti potpuno druga serija Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Skyhighatrist Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Zavrsi se druga sezona Blacklist. Meni potpuno neocekivano. Napravise ubicu od Lizi. Sada nema povratka, treca sezona ce biti potpuno druga serija Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Spoler fuckin' alert!
Arkadija Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ne umem da nadjem spojler preko tapatoka :( Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Skyhighatrist Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 A oštrio sam se da noćas kad dođem iz grada odgledam finale... Sad menjam plan, gledaću Chappija, dok ne zaboravim da je Lizzy ubojica! <_<
Lrd Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Spoler fuckin' alert! Ma šta je to za spojler kad je ovo bilo prošle nedelje? Vrlo korektna, što bi reko Dulo, Bleklistara. Edit: ko je jači: Cabal ili B6-13? Edited May 15, 2015 by Lrd
Arkadija Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 kako, Lrde, prošle nedelje, kada je ovo epizoda od juče? Mislim da će Cabal biti opasan 2/3 sezone, a onda će ih Redington i šegrtkinja Lizi da im ....sve po spisku
Lrd Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Pa finale prošle epizode je da upada onaj lik i traže osumnjičenu Lizi, ne znam šta je drugo moglo da bude posle toga.
Arkadija Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Pa finale prošle epizode je da upada onaj lik i traže osumnjičenu Lizi, ne znam šta je drugo moglo da bude posle toga. pa da, ali ona je tog lika ubila nesvesno, a ovo što nisam umela da stavim u spojler se odnosilo na najnoviju epizodu.
Lrd Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 A da, ta tragedija 21. veka u kome je Klint Istvud negativac. U svakom slučaju, jako zanimljivo.
*edited by mod Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 pošto smo na 666oj strani da prijavim da izlazi serija Lucifer po Gaimanovom stripu. nažalost sudeći po trejleru izgleda kao Kasl :(
Weenie Pooh Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Bukvalno mi je muka već od trejlera Nije zato što je u pitanju jedan od najboljih stripova koje sam ikad čitao (nije Gaimanov, Mike Carey je autor) ali ovo je takva travestija da stvarno ne vredi trošiti reči. Nije mi samo jasno odakle uopšte potreba da plate neke pare Keriju tj. DCu da bu iskopirali nekoliko nebitnih detalja - imena kao što su Lux, Mazikeen, itd. Sam lik palog anđela je public domain, mogli su komotno da naprave originalnu bljuvotinu o njegovoj penziji, pošto ni lik a evidentno ni radnja stvarno nikakve veze sa stripom nemaju.
Recommended Posts