scab Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Šta je Ejmi Šumer i koliko predznanja treba da bi se gledalo? I da li je zaista smešno?skeč komedija, stvarno je dobra amy. slobodno pogledaj od druge sezone, pa ako ti se svidi, pređi i prvu.
boshoku Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 blacklist sve bolji - druga sezona je odista neusporedivo kvalitetnija izašao danas i novi scandal - koj moj to pratim, nije mi jasno...
marv Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 izašao danas i novi scandal - koj moj to pratim, nije mi jasno... mislio sam da sam jedini ______ koji gleda to sranje
Lrd Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ja gledam Scandal i uživam i nije sranje, no je baš super. Čak mi RL telefon zvoni kao Olivijin.
boshoku Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 mislio sam da sam jedini ______ koji gleda to sranje ma tiću, ni ne znam više kakve budalaštine pratim - u nekom trenutku sam gledao i revenge, a upravo skinuh najnoviji hawaii five-o
jms_uk Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 blacklist sve bolji - druga sezona je odista neusporedivo kvalitetnija I opet kraj epizode koji te ostavlja da nestrpljivo cekas sledecu...
Arkadija Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 blacklist sve bolji - druga sezona je odista neusporedivo kvalitetnija Od svih mejnstrim serija koje imaju 22 epizode po sezoni, ova je vrh. I što je najbolje, već nedeljama unazad su takve epizode da sa nestrpljenjem očekujem sledeću. Pravo čudo među tom vrstom serija.
Have_Fun Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Kakav zavrsetak sezone Big Bang Theory:(Damn it :/Sad treba da cekam godinu dana :@
Lrd Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Kakav zavrsetak sezone Big Bang Theory :( Damn it :/ Sad treba da cekam godinu dana :@ Meni je super. Neka pati on malo, ionako me nervira i nije mi jasno zašto ga svi tolerišu.
Have_Fun Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Dobro, jeste posteno da se on cima malo sadaAl` me nervira sto cu morati da cekam sledecu sezonu da vidim sta ce biti dalje :@Nestrpljiv sam :D
darling Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 episodes stukla prve dve sezone. neocekivano, al slatko sam se smejala, ima dobrih fazona. met leblank ume da glumi! zavrsila sve 4. super sam se zabavljala. odlican laki sadrzaj.
Frank Pembleton Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Gleda se Bloodline , onako u cugu.I dobra je serija!
Ajant23 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Gledao sam je celu, odlična. Još i kvalitetnija nego kada sam je ovde pohvalio nakon prve četiri epizode.
Frank Pembleton Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ne postoji ni jedan lik koji me ne nervira (ali onako motivišuće) u seriji...
Recommended Posts