Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Kome god da je bio gotivan New Amsterdam, biće gotivan i Forever. Za sad lepo, pitko, prijatno, yet intrigantno.

Posted

Novi Odd Couple, pilot is'o veceras. Ni do clanka oridjinalu.

A pitale se novine 'oce li ovaj (naj)noviji pokusaj spasiti brzotonecu glumacku karijeru Metjua Perija. 'Oce qrac.

Nece ovo govno poziveti ni sezonu.

Posted

Ostala je još jedna epizoda Broadchurch. Prati li još neko?

da,prati se. jos samo jedna epizoda,a ni naznake razresenja.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted

Gledao Blacklist S01 sinoc, zabavno stivo ne opterecuje.Sigurica mitologija+slucaj po epizodi...

Posted

Newsroom nema svoj topik? Posle S105 mogu da kažem da sam baš zadovoljan. Dobar pilot, vozi od samog početka. 

Posted

Newsroom nema svoj topik? Posle S105 mogu da kažem da sam baš zadovoljan. Dobar pilot, vozi od samog početka. 

Ima, nego je spao na drugu stranu jer se zavrsio odavno.

Posted

кренула трећа сезона викинга 

Posted

кренула трећа сезона викинга 

Вреди ли то?

Posted

серија итекако, мада ме ова уводна епизода треће и није баш одушевила, не знам да ли су писци/продуценти/режисер одлучили да бјорн треба да имитира рагнара или је то урадио глумац на своју руку, али не лежи ми то никако + та прича са његовом љубавницом, која је од робиње стигла до ратнице и одлучивања о походима, и још неке ситнице, не знам... али да, вреди серија

и успорени кадрови у току битке у стилу 300... 

Posted

Vikings dobar. Jedva sam cekao nastavak. Pocetna spica vrijedi pola ostalih serija...Lagertha :wub:

Posted

Backstrom je definitivno odličan - 4 epizoda je vrh, umalo sam se strovalio sa stolice od smeha.

Nastavljam da pratim. 

Posted (edited)

Kazite mi ovde posto ne zelim na temu zbog spojlera. Jel su kod Fortitude prve dve epizode spojene? Jel sad da skidam E03 ili 02?

Edited by Moća