Jump to content

O serijama

Featured Replies

O Ruth može dosta da se polemiše. Svakako ostavlja utisak.

Nosi celu The Affair sama.

Sirena.

iritantna do koske. ali ima dobro dupe i noge.

iritantna do koske. 

nemaš pojma. 

fortitude 4 na koscima. ruth wilson iritantna jbg, koliko god joj uloge bile karakterne i ona to uspela da iznese, ona usta i face koje proizilaze  sve devalviraju. sad da je obelezje vremena....big words

The Men in the High Castle - pilot mi je lagan i kul za gledanje. Nadam se da ce nastaviti seriju.

Joe Blake: [noticing ashes falling like snowflakes] What is that?

Nazi Police Officer: Oh, that's the hospital.

Joe Blake: The hospital?

Nazi Police Officer: Yeah, Tuesdays, they burn cripples, the terminally ill. Drag on the state.

Brrrr

fortitude 4 na koscima. ruth wilson iritantna jbg, koliko god joj uloge bile karakterne i ona to uspela da iznese, ona usta i face koje proizilaze  sve devalviraju. sad da je obelezje vremena....big words

Nema sumnje da je duckface extraordinaire, ali je i veliki talenat.

Nema sumnje da je duckface extraordinaire, ali je i veliki talenat.

Nemate pojma, žena razbija kako izgleda!

pre par meseci sam pogledala pilot epizodu bosch i rešila da gledam i ostatak kada se pojavi. pazarila sam sve epizode sinoć i spremam se da ih gledam đuture.

danas sam gledala prvu epizodu nove serije indian summers. dopala mi se, pa sam odlučila i to da gledam.

http://www.imdb.com/title/tt3706628/?ref_=nv_sr_1

prekosutra krecu vikinzi S03

Pogledah pilot Rescue me. Odlican.

http://www.imdb.com/title/tt0381798/

I nastavlja jako

preporuka

Edited by katamaran

Ostala je još jedna epizoda Broadchurch. Prati li još neko?

Ja cu kad izadju sve da odgledam u cugu.

Odgledo prvu sezonu Lutera. Sta ja znam, onako gledljivo. Al je Idriz masivno izhajpovan.

stringer-bell.jpg

krv9flJ.gif