Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

O Ruth može dosta da se polemiše. Svakako ostavlja utisak.

Nosi celu The Affair sama.

Sirena.

Posted

iritantna do koske. ali ima dobro dupe i noge.

Posted

iritantna do koske. 

nemaš pojma. 

Posted

fortitude 4 na koscima. ruth wilson iritantna jbg, koliko god joj uloge bile karakterne i ona to uspela da iznese, ona usta i face koje proizilaze  sve devalviraju. sad da je obelezje vremena....big words

Posted

The Men in the High Castle - pilot mi je lagan i kul za gledanje. Nadam se da ce nastaviti seriju.

Joe Blake: [noticing ashes falling like snowflakes] What is that?

Nazi Police Officer: Oh, that's the hospital.

Joe Blake: The hospital?

Nazi Police Officer: Yeah, Tuesdays, they burn cripples, the terminally ill. Drag on the state.

Brrrr

Posted

fortitude 4 na koscima. ruth wilson iritantna jbg, koliko god joj uloge bile karakterne i ona to uspela da iznese, ona usta i face koje proizilaze  sve devalviraju. sad da je obelezje vremena....big words

Nema sumnje da je duckface extraordinaire, ali je i veliki talenat.

Posted

Nema sumnje da je duckface extraordinaire, ali je i veliki talenat.

Nemate pojma, žena razbija kako izgleda!

Posted

pre par meseci sam pogledala pilot epizodu bosch i rešila da gledam i ostatak kada se pojavi. pazarila sam sve epizode sinoć i spremam se da ih gledam đuture.

danas sam gledala prvu epizodu nove serije indian summers. dopala mi se, pa sam odlučila i to da gledam.

http://www.imdb.com/title/tt3706628/?ref_=nv_sr_1

Posted

Ostala je još jedna epizoda Broadchurch. Prati li još neko?

Posted

Odgledo prvu sezonu Lutera. Sta ja znam, onako gledljivo. Al je Idriz masivno izhajpovan.