Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Vratio se Person of interest, ima i srpski prevod.

Posted

Videla sam reklamu na Prvoj plus, da će od ponedeljka kada se završi Lost, da puste Person of interest.

Posted

pocela da gledam rusku ''ekaterinu'', mada ne sumnjam da ce se uskoro davati i kod nas.  kod njih je isla novembra, tako da sam skinula svih 12 epizoda i u slast cu je gustirati u nastupajuce neradne dane...

ja inace nisam neki fan istorijskih serija, ali sa ekatarinom je stvar drugacija :-) odlicno serija ''izgleda'', glumci a narocito glumice su bas lepe, a i inace, znaju rusi te monumentalne serije da prave...

Posted

Super je Luter.

Još interesantnija pojava Ruth Wilson, kao neke cice koja polako postaje obeležje vremena. U svakom smislu.

Interesantna i nedokučiva. Blago opasna crta koja se provlači kroz obe serije - The Affair i Luther, nekako navodi na pomisao da Ruth izrasta u simbol neakave predstave neke nove etike.

O Ruth može dosta da se polemiše. Svakako ostavlja utisak.

Posted

Da nije Hobita, Kejt se ne bi vidjela posle Losta. Koji joj je?

Posted

Koji joj je?

poginula u pretposlednjoj :(

a, da, nisi to jos gledo :fantom:

Posted

Ovo je drugi put da gledam Lost. :D

Posted

Mislim da su je još u vreme Losta pitali šta planira, a ona rekla nešto u smislu da je gluma ne zanima jer misli da tu nema talenta, nego režija-produkcija-penis-palac.

Ali bila je u reklami za neki šampon ili nešto slično pre par godina, nisi mogao na ulicu da izađeš a da ne naletiš na bilbord sa njenim likom.

Posted

Ovo je drugi put da gledam Lost. :D

:(

sve kontam mozda si potisnuo glupavi kraj.

Posted

Super je Luter.

Još interesantnija pojava Ruth Wilson, kao neke cice koja polako postaje obeležje vremena. U svakom smislu.

Interesantna i nedokučiva. Blago opasna crta koja se provlači kroz obe serije - The Affair i Luther, nekako navodi na pomisao da Ruth izrasta u simbol neakave predstave neke nove etike.

O Ruth može dosta da se polemiše. Svakako ostavlja utisak.

Ruke k sebi.

Posted

Bacite pogled na pilot za seriju The Slap  :wicked:

Broad City, ja ne znam kada mi je zadnji put neka TV komedija tako legla, kakve su carice one dve lujke juuuu  :heart:

Neko je spomenuo Tjudore, trenutno na BBC2 ide Wolf Hall, najsporija, najsuvoparnija i apsolutno najbolja serija koja se bavi tim periodom, doduše ovde je sve centrirano na Tomasa Cromwella, tj. iz njegove perspektive. A must.

slap nbc.jpg