Jump to content

O serijama

Featured Replies

da, za sada obećava :thumbsup:

da, fortitude je skroz dobar

On 8. 2. 2015. at 18:25, maheem said:

Dobra mi je bila Utopia ali je krajem prve sezone slabila pa drugu nisam ni pogledao. Javi je l vredi gledanja kasnije

meni je prva sezona Utopije bila carska, druga mahom suvišna i loša. pisali smo već, Bright Billy je fun™ druge sezone, možda će on umeti da je izreklamira, ali ja je uopšte ne preporučujem.

Better Call Saul je sinoć krenuo i stigao na trafike.. :D

Tuco  :0.6:

Kakvi su The Tudors?

On 9. 2. 2015. at 17:14, John Coltrane said:

Kakvi su The Tudors?

Прескочи.

On 9. 2. 2015. at 17:14, John Coltrane said:

Kakvi su The Tudors?

Nisu toliko loši da bi preskočio u slučaju da si fan tematike i da te privlači taj period istorije na tom podneblju. Serija je sasvim ok, ni više ni manje.

Upravo tako. Meni je najviše od svega smetalo što Rhys-Meyers glumi Henrija u rasponu od teen godina pa sve do smrti sa 56 :isuse: A starenje i totalna telesna deformacija su prikazani pukom promenom garderobe - zatrpavali ga ogrtačima i ćebadima i svim i svačim...

Tu negde pred Kromvelovu smrt prilično se raspline radnja, ali šta da se radi kad gospoda Weiss i Benioff nisu bila na raspolaganu da im sve kreativno oneobiče i naprave 1 megahit.

Hvala svima :)

Les revenants su jedna od najdepresivnijih stvari koje sam gledao u posl vreme. nisam siguran da cu da nastavim.

On 9. 2. 2015. at 18:20, Glas RazumaN said:

Nisu toliko loši da bi preskočio u slučaju da si fan tematike i da te privlači taj period istorije na tom podneblju. Serija je sasvim ok, ni više ni manje.

Ма где нису лоши, има коџа историјских рупа.

On 9. 2. 2015. at 21:58, ToniAdams said:

Les revenants su jedna od najdepresivnijih stvari koje sam gledao u posl vreme. nisam siguran da cu da nastavim.

Posle postane malo manje depresivno i više hororično, ali isto tužno i malo tragično. Ali manje depresivno. Biće ti drago što si pogledao do kraja, bićeš veća osoba.

On 9. 2. 2015. at 22:24, porucnik vasic said:

Ма где нису лоши, има коџа историјских рупа.

Ko ti je kriv što znaš dobro istoriju. :)

Ja pogledao 4 epizode Les revenants meni ono odlicno jeza i atmosfera koja se moze seci rukom™ to volim.

Reveal hidden contents

Edited by Moća