mammy two shoes Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dobar je Fortitude. Za početak ima svega i atmosfere i misterije i pristojne likove. Dovoljno da se odgleda i treća epizoda. odgledala sam i treću epizodu vukojebinetm. ima svega pobrojanog.
Mr.Mxyzptlk Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 kad pre tri epizode, zar nije premijerno krenula 29/1?
Arkadija Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) kad pre tri epizode, zar nije premijerno krenula 29/1? Upravo došla da isto napišem , ali me preteče. Vidim i da je i za Blacklist izbačena još jedna epizodu pre vremena. Edited February 6, 2015 by Arkadija
mammy two shoes Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 pilot se sastojao od dve epizode u trajanju od 90 min. (bar sam ja to gledala). ova, treća, je izašla regularno i traje 45 minuta.
Arkadija Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja sam gledala odvojene epizode i to me, očigledno zbunilo. :D
ToniAdams Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 poceo utopiju (hvala I'm with pilots) i zasad mi izgleda vrlo fino
gervasius twinkleminkleson Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Da se prekrati vrijeme do nove sezone Serial: The six-part documentary series comes from "Capturing the Friedmans" filmmakers Andrew Jarecki and Marc Smerling and is the product of their seven-year investigation into a series of unsolved crimes. The investigation focuses on Robert Durst, heir to a New York City real estate empire and a full participant in the series.
Ajant23 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Već sam isto pitao... Danny Strong je u izbornoj 2008. godini debitovao kao scenarista sa Recount (2008), koji je dobio 4 nominacije za Zlatnog globusa i jednu nagradu. Onda je u izbornoj 2012. godini imao Game Change (2012), koji je dobio 5 nominacija za Zlatnog globusa i čak 3 nagrade. Dok trenutno završava The Hunger Games sa dva dela Mocking Jay, kraja serijala koji dominira blagajnama u SAD, krenuo je novu seriju sa ni manje ni više nego Lee Danielsom. Da li je gledao neko pilot serije Empire (2015– )? Da li je ovo možda prikriveni Strongov projekat za izbornu 2016. godinu?
Frank Pembleton Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja zakačio Empire, dobar za razbribrigu... Poslato sa WC šolje by BVK
gagilija Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Poceo da gledam Les revenants posto ste me posetili da mi cami na hardu. Odgledao 3 epizode i dobro je, atmosfera je odlicna a onaj mali je bas freaky. dopasce ti se i ostatak...odlicna je serija
gagilija Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 poceo utopiju (hvala I'm with pilots) i zasad mi izgleda vrlo fino meni nista nije bilo jasno dok se nije pojavila glavom i bradom jessica hyde. prvih nekoliko epizoda sam bila u teskom zbunu. druga sezona mi je tek legla... a neko je od ovih teoreticara zavere iskoristio foru iz filma i prepricavao po ovim popularnim antivakcina grupama....ja im ostavila komentar - where is jessica hyde?
ToniAdams Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 dosta mi je ok utipia, sad cu doduse tek trecu da gledam, ima tog nekog engleskog kvaliteta koji nedostaje prosecnim americkim serijama, ne racunam naravno hbo. poceo i Les revenants, prvi utisak - karpenter dosao u tvinpiks, znaci dojaja. nadam se da ce ostati ovako.
maheem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Dobra mi je bila Utopia ali je krajem prve sezone slabila pa drugu nisam ni pogledao. Javi je l vredi gledanja kasnije
Recommended Posts