Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Dobar je Fortitude. Za početak ima svega  i atmosfere i misterije i pristojne likove. Dovoljno da se odgleda i treća epizoda.

odgledala sam i treću epizodu vukojebinetm. ima svega pobrojanog.

Posted

kad pre tri epizode, zar nije premijerno krenula 29/1?

Posted (edited)

kad pre tri epizode, zar nije premijerno krenula 29/1?

Upravo došla da isto napišem , ali me preteče. Vidim i da je i za Blacklist izbačena još jedna epizodu pre vremena.

Edited by Arkadija
Posted

pilot se sastojao od dve epizode u trajanju od 90 min. (bar sam ja to gledala). ova, treća, je izašla regularno i traje 45 minuta.

Posted

Ja sam gledala odvojene epizode i to me, očigledno zbunilo.  :D

Posted

poceo utopiju (hvala I'm with pilots) i zasad mi izgleda vrlo fino

Posted

Već sam isto pitao...

Danny Strong je u izbornoj 2008. godini debitovao kao scenarista sa Recount (2008), koji je dobio 4 nominacije za Zlatnog globusa i jednu nagradu. Onda je u izbornoj 2012. godini imao Game Change (2012), koji je dobio 5 nominacija za Zlatnog globusa i čak 3 nagrade. Dok trenutno završava The Hunger Games sa dva dela Mocking Jay, kraja serijala koji dominira blagajnama u SAD, krenuo je novu seriju sa ni manje ni više nego Lee Danielsom.

Da li je gledao neko pilot serije Empire (2015– )? Da li je ovo možda prikriveni Strongov projekat za izbornu 2016. godinu?

Posted

Ja zakačio Empire, dobar za razbribrigu...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Poceo da gledam Les revenants posto ste me posetili da mi cami na hardu. Odgledao 3 epizode i dobro je, atmosfera je odlicna a onaj mali je bas freaky.

dopasce ti se i ostatak...odlicna je serija

Posted

poceo utopiju (hvala I'm with pilots) i zasad mi izgleda vrlo fino

meni nista nije bilo jasno dok se nije pojavila glavom i bradom jessica hyde. prvih nekoliko epizoda sam bila u teskom zbunu. druga sezona mi je tek legla... a neko je od ovih teoreticara zavere iskoristio foru iz filma i prepricavao po ovim  popularnim antivakcina grupama....ja im ostavila komentar -  where is jessica hyde? :lolol:

Posted

dosta mi je ok utipia, sad cu doduse tek trecu da gledam, ima tog nekog engleskog kvaliteta koji nedostaje prosecnim americkim serijama, ne racunam naravno hbo.

poceo i Les revenants, prvi utisak - karpenter dosao u tvinpiks, znaci dojaja. nadam se da ce ostati ovako.

Posted

Dobra mi je bila Utopia ali je krajem prve sezone slabila pa drugu nisam ni pogledao. Javi je l vredi gledanja kasnije

Posted

Да се залећем или не на Fortitude?