Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ja pratim ukupno 2. I evo sad Fortitude. 

Posted

Ja mesecima nisam pratio nista, pa odjednom krenuli Archer, Broad City, B99, Justified, P&R i Fortitude. Eto, tajna je da se gledaju uglavnom komedije, tamo i nema sta da se prati ^_^

Posted

Pa mora bar da se prati do koje se epizode stiglo. Ja npr. Archera ne znam ni na kojoj sam sezoni ostavio...

Posted

Ja jedva stignem da redovno odgledam ove 2-3 što pratim.

Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno.

Posted

koja je to serija da podseca na les revenants? obozavljem takvije serijah

ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči...

Posted

Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno.

:D

Posted

Ima dobar app "series guide" za pracenje serija. Bez njega ne bih znao ni sta gledam, ni dokle sam stigao. + fino izbaci svaki dan sta je vece prije islo i sta sledecih dana ide/pocinje. A najgore u svemu je sto ima i statistiku trajanja odgledanih serija. Cifra je zastrasujuca, ali sta da se radi 145 dana, 20h i 40 min :isuse:. (naknadno sam dodao serije odgledane u pre-app fazi, tako da me tjesi to sto nemam vremensko razdoblje u kom sam odgledao sve ovo). Mogu zamisliti kakva je ta cifra kod ovih koji zaista prate sve.

Posted

ruke ti se pozlatile, jos jedan ocd life-saving metod.

jesmo pricali o babilonu? dosta zanimljivo.

Posted

ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči...

da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link?

Posted

umešao se u Banshee - smlatio prvu sezonu - zabavno ali prehajpovano. Imam utisak ko da gledam Justified na kokainu. Neki likovi su prosto previše tipizirani, odnosno napravljeni po principu - e sad ću da smislim nešto orginalno - a previše se insistira na seksu i krvi, i to čisto da bi serija bila intrigantnija. 

Posted

da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link?

Za sad ima samo jednu, doduse duplu (traje sat i po).

Posted

imaće izgleda 12 epizoda i emitovaće se do 16 aprila, taman da se prebrodi vreme do početka nove sezone got-a ^_^

Posted

Dobar je Fortitude. Za početak ima svega  i atmosfere i misterije i pristojne likove. Dovoljno da se odgleda i treća epizoda.

Posted

Poceo da gledam Les revenants posto ste me posetili da mi cami na hardu. Odgledao 3 epizode i dobro je, atmosfera je odlicna a onaj mali je bas freaky.