Jump to content

O serijama

Featured Replies

isti slucaj....

Ja pratim ukupno 2. I evo sad Fortitude. 

Ja mesecima nisam pratio nista, pa odjednom krenuli Archer, Broad City, B99, Justified, P&R i Fortitude. Eto, tajna je da se gledaju uglavnom komedije, tamo i nema sta da se prati ^_^

Pa mora bar da se prati do koje se epizode stiglo. Ja npr. Archera ne znam ni na kojoj sam sezoni ostavio...

Ja jedva stignem da redovno odgledam ove 2-3 što pratim.

Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno.

koja je to serija da podseca na les revenants? obozavljem takvije serijah

ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči...

Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno.

:D

Ima dobar app "series guide" za pracenje serija. Bez njega ne bih znao ni sta gledam, ni dokle sam stigao. + fino izbaci svaki dan sta je vece prije islo i sta sledecih dana ide/pocinje. A najgore u svemu je sto ima i statistiku trajanja odgledanih serija. Cifra je zastrasujuca, ali sta da se radi 145 dana, 20h i 40 min :isuse:. (naknadno sam dodao serije odgledane u pre-app fazi, tako da me tjesi to sto nemam vremensko razdoblje u kom sam odgledao sve ovo). Mogu zamisliti kakva je ta cifra kod ovih koji zaista prate sve.

ruke ti se pozlatile, jos jedan ocd life-saving metod.

jesmo pricali o babilonu? dosta zanimljivo.

ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči...

da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link?

umešao se u Banshee - smlatio prvu sezonu - zabavno ali prehajpovano. Imam utisak ko da gledam Justified na kokainu. Neki likovi su prosto previše tipizirani, odnosno napravljeni po principu - e sad ću da smislim nešto orginalno - a previše se insistira na seksu i krvi, i to čisto da bi serija bila intrigantnija. 

da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link?

Za sad ima samo jednu, doduse duplu (traje sat i po).

imaće izgleda 12 epizoda i emitovaće se do 16 aprila, taman da se prebrodi vreme do početka nove sezone got-a ^_^

Dobar je Fortitude. Za početak ima svega  i atmosfere i misterije i pristojne likove. Dovoljno da se odgleda i treća epizoda.

Poceo da gledam Les revenants posto ste me posetili da mi cami na hardu. Odgledao 3 epizode i dobro je, atmosfera je odlicna a onaj mali je bas freaky.