gervasius twinkleminkleson Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja pratim ukupno 2. I evo sad Fortitude.
Calavera Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja mesecima nisam pratio nista, pa odjednom krenuli Archer, Broad City, B99, Justified, P&R i Fortitude. Eto, tajna je da se gledaju uglavnom komedije, tamo i nema sta da se prati ^_^
Weenie Pooh Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pa mora bar da se prati do koje se epizode stiglo. Ja npr. Archera ne znam ni na kojoj sam sezoni ostavio...
Lrd Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja jedva stignem da redovno odgledam ove 2-3 što pratim. Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno.
malkin Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 koja je to serija da podseca na les revenants? obozavljem takvije serijah ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči...
MiddleClass Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Vrlo je zajebano, ja moram zbog serija nekad da smanjim WoW na 7-8 sati dnevno. :D
B_B Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ima dobar app "series guide" za pracenje serija. Bez njega ne bih znao ni sta gledam, ni dokle sam stigao. + fino izbaci svaki dan sta je vece prije islo i sta sledecih dana ide/pocinje. A najgore u svemu je sto ima i statistiku trajanja odgledanih serija. Cifra je zastrasujuca, ali sta da se radi 145 dana, 20h i 40 min . (naknadno sam dodao serije odgledane u pre-app fazi, tako da me tjesi to sto nemam vremensko razdoblje u kom sam odgledao sve ovo). Mogu zamisliti kakva je ta cifra kod ovih koji zaista prate sve.
luba Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ruke ti se pozlatile, jos jedan ocd life-saving metod. jesmo pricali o babilonu? dosta zanimljivo.
gagilija Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ovaj Fortitude. podseća po atmosferi, i to posle 1.5 sata, ne garantujem da će nadalje uopšte da liči... da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link?
steins Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 umešao se u Banshee - smlatio prvu sezonu - zabavno ali prehajpovano. Imam utisak ko da gledam Justified na kokainu. Neki likovi su prosto previše tipizirani, odnosno napravljeni po principu - e sad ću da smislim nešto orginalno - a previše se insistira na seksu i krvi, i to čisto da bi serija bila intrigantnija.
Calavera Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 da probam...jel ovo ima samo tri epizode u prvoj sezoni ili mi ne valja link? Za sad ima samo jednu, doduse duplu (traje sat i po).
gone fishing Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 imaće izgleda 12 epizoda i emitovaće se do 16 aprila, taman da se prebrodi vreme do početka nove sezone got-a ^_^
Arkadija Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dobar je Fortitude. Za početak ima svega i atmosfere i misterije i pristojne likove. Dovoljno da se odgleda i treća epizoda.
Moća Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Poceo da gledam Les revenants posto ste me posetili da mi cami na hardu. Odgledao 3 epizode i dobro je, atmosfera je odlicna a onaj mali je bas freaky.
Recommended Posts