MayDay Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Braćo sektaši, u koliko sati da očekujem novu epizodu Broadčrča?
jms_uk Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Vratio se Blacklist i doneo nam Rona Prlmana kao big bada. Koji se sa Redom krvno potkačio u Beogradu. ^_^ Ni rakete vazduh-zemlja nisu sto su nekad bile...
mammy two shoes Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Braćo sektaši, u koliko sati da očekujem novu epizodu Broadčrča?eno ti ga na eztv kiosku
gervasius twinkleminkleson Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Odlicno poceo Fortitude! Apsolutno preporucujem.
Weenie Pooh Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 To ono, Stanley Tucci vs. beli medvedi? Video sam najavu, delovalo je zanimljivo.
Calavera Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jeste. Gledaj, super je krenulo + Dondarrion u glavnoj ulozi!
malkin Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 to je ladno on... nisam ga prepoznao. meni je značajnije što igra 1 Sara Lund.
salkodinamitas Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=EM12mcTEI88 Gledao neko? Ovde ih nahvališe pa razmišljam da strućam nešto vremena http://www.fastcocreate.com/3039494/7-reasons-peaky-blinders-is-one-of-the-years-most-immersive-crime-dramas?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_348324 Hvala vam braćo i drugovi što ste se se satrli pomažući. Šala, biće da je serija previše opskurna. Elem, odgledah prve ti epizode i mogu reći da i nije loša. Grubo rečeno siromašna verzija Boardwalk empire. Očito rađena sa dosta manjom kintom ali volim engleske serije. Kostimi i muzika meni vrlo dobri, glumci pristojno ferceraju. Annabelle Wallis glavna riba, engleska lepotica (ten savršen a za ostatkom bi se teško u nekoj drugoj zemlji na ulici okrenuo), Cillian Murphy glavni junak, pristojan. Serija ko i svaka saso mange bez stvarne dubine - lopovi, IRA, ciganska mafija (zbilja), komunisti, zli policajci, čak se i Čerčil pojavljuje.
gagilija Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-) pocela, svidja mi se, juce i danas odgledah 5
Lrd Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 pocela, svidja mi se, juce i danas odgledah 5 Ja redovno gledam seriju sa Karpenterovskom muzikom, ali o tome se piše vođe http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19285&page=4
Haralampije Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Braćo sektaši, u koliko sati da očekujem novu epizodu Broadčrča? gledao prve dve iz nove sezone,prilicno losije od prosle sezone ...
Recommended Posts