Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ne znam. Molim te da pojasniš. 

Posted

Braćo sektaši, u koliko sati da očekujem novu epizodu Broadčrča?

Posted

Vratio se Blacklist i doneo nam Rona Prlmana kao big bada. Koji se sa Redom krvno potkačio u Beogradu. ^_^

Ni rakete vazduh-zemlja nisu sto su nekad bile...

Posted

eno ti ga na eztv kiosku
Posted

Odlicno poceo Fortitude! Apsolutno preporucujem. 

Posted

To ono, Stanley Tucci vs. beli medvedi? Video sam najavu, delovalo je zanimljivo.

Posted

Jeste. Gledaj, super je krenulo + Dondarrion u glavnoj ulozi!

Posted

to je ladno on... nisam ga prepoznao. meni je značajnije što igra 1 Sara Lund.

Posted

Hvala vam braćo i drugovi što ste se  se satrli pomažući. Šala, biće da je serija previše opskurna.

Elem, odgledah prve ti epizode i mogu reći da i nije loša. Grubo rečeno siromašna verzija Boardwalk empire. Očito rađena sa dosta manjom kintom ali volim engleske serije. Kostimi i muzika meni vrlo dobri, glumci pristojno ferceraju. Annabelle Wallis glavna riba, engleska lepotica (ten savršen a za ostatkom bi se teško u nekoj drugoj zemlji na ulici okrenuo), Cillian Murphy glavni junak, pristojan. Serija ko i svaka saso mange bez stvarne dubine - lopovi, IRA, ciganska mafija (zbilja), komunisti, zli policajci, čak se i Čerčil pojavljuje.

Posted

ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-)

pocela, svidja mi se, juce i danas odgledah 5

Posted

gledao prve dve iz nove sezone,prilicno losije od prosle sezone ...