Jump to content

O serijama

Featured Replies

Ne znam. Molim te da pojasniš. 

Znaš ti dobro!

Braćo sektaši, u koliko sati da očekujem novu epizodu Broadčrča?

Vratio se Blacklist i doneo nam Rona Prlmana kao big bada. Koji se sa Redom krvno potkačio u Beogradu. ^_^

Ni rakete vazduh-zemlja nisu sto su nekad bile...

eno ti ga na eztv kiosku

Strava!!! Hvala!

Odlicno poceo Fortitude! Apsolutno preporucujem. 

+1

obećava

To ono, Stanley Tucci vs. beli medvedi? Video sam najavu, delovalo je zanimljivo.

Jeste. Gledaj, super je krenulo + Dondarrion u glavnoj ulozi!

to je ladno on... nisam ga prepoznao. meni je značajnije što igra 1 Sara Lund.

Hvala vam braćo i drugovi što ste se  se satrli pomažući. Šala, biće da je serija previše opskurna.

Elem, odgledah prve ti epizode i mogu reći da i nije loša. Grubo rečeno siromašna verzija Boardwalk empire. Očito rađena sa dosta manjom kintom ali volim engleske serije. Kostimi i muzika meni vrlo dobri, glumci pristojno ferceraju. Annabelle Wallis glavna riba, engleska lepotica (ten savršen a za ostatkom bi se teško u nekoj drugoj zemlji na ulici okrenuo), Cillian Murphy glavni junak, pristojan. Serija ko i svaka saso mange bez stvarne dubine - lopovi, IRA, ciganska mafija (zbilja), komunisti, zli policajci, čak se i Čerčil pojavljuje.

ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-)

pocela, svidja mi se, juce i danas odgledah 5

gledao prve dve iz nove sezone,prilicno losije od prosle sezone ...