malkin Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 mammy, jel valja Happy Valley? videh da kritika ozbiljno hvali seriju...
Ajant23 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Da li zna neko ima li neka serija da se dešava u Jorkširu, po mogućstvu u više ruralnom okruženju, da je policijska, ako je ikako moguće da žena bude policajac, da imamo motive silovanja žene, smrtnu bolest, ovisnosti o opijatima i nekog lokalnog bisnismena povezanog sa građevinskim mahinacija, po mogućstvu bi bilo dobro da i jedan lik više klase ima i ćerku koja je idejno prisutna u radnji, i da okruženje u Jorkširu bude mračno?
malkin Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 a dal valja, to ti meni reci. ili bolje: a, dal valja, to ti meni reci.
Lrd Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Vratio se Blacklist i doneo nam Rona Prlmana kao big bada. Koji se sa Redom krvno potkačio u Beogradu. ^_^
nezvanova Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-)
Lrd Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-) Pričali smo malo o tome na Sudskim dramama. :)
Ryan Franco Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Odgledao The Affair. Maestralno. Složio bih se sa svim što je Sladža napisao. Biće jebade s tim detektivizmom ali možda ispadne neko još veće remek-delo.
Ajant23 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Odgledao The Affair. Maestralno. I ja baš juče završio sa njim. Osim šala oko Flobera, Tolstoja, Šekspira i tih doskočica, jako slabo. Baš, slabo...
Ryan Franco Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zašto je slabo? Gluma, scenario? Šta je slabo?
Ajant23 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Trebalo bi da i sam znaš... Edited February 2, 2015 by Ajant23
Ryan Franco Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ne znam. Došao sam na forum da naučim. Raspali. U uvo sam se pretvorio.
Recommended Posts