February 2, 201510 yr Da li zna neko ima li neka serija da se dešava u Jorkširu, po mogućstvu u više ruralnom okruženju, da je policijska, ako je ikako moguće da žena bude policajac, da imamo motive silovanja žene, smrtnu bolest, ovisnosti o opijatima i nekog lokalnog bisnismena povezanog sa građevinskim mahinacija, po mogućstvu bi bilo dobro da i jedan lik više klase ima i ćerku koja je idejno prisutna u radnji, i da okruženje u Jorkširu bude mračno?
February 2, 201510 yr Vratio se Blacklist i doneo nam Rona Prlmana kao big bada. Koji se sa Redom krvno potkačio u Beogradu. ^_^
February 2, 201510 yr ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-)
February 2, 201510 yr ja se spremam za nastavak how to get away with murder, skidam upravo 10-tu...napravili su tu glupu pauzu, ne znam, valjda mislili da ce nas jos vise zaintrigirati...ja se u svakom slucaju upecala, bas me kopka kako je to njen muz sve izveo i koliko ce jos da je onako besramno laze ;-) Pričali smo malo o tome na Sudskim dramama. :)
February 2, 201510 yr Odgledao The Affair. Maestralno. Složio bih se sa svim što je Sladža napisao. Biće jebade s tim detektivizmom ali možda ispadne neko još veće remek-delo.
February 2, 201510 yr Odgledao The Affair. Maestralno. I ja baš juče završio sa njim. Osim šala oko Flobera, Tolstoja, Šekspira i tih doskočica, jako slabo. Baš, slabo...