Lrd Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 s kojim se to akcentom frlja Skali? Sa engleskim. Sa kojim drugim?
3opge Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Sa engleskim. Sa kojim drugim? da, tebi je kao jezickom cistuncu to paralo usi kod glumice koja je prakticno odrasla u UK (do svoje 11 godine) i govori podjednako dobro obe varijante engleskog.
malkin Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 (edited) e baš sam je čuo pre neku nedelju na radiju i iznenadio se što govori sa britanskim akcentom. nisam imao pojma da je tamo odrasla. Edited January 30, 2015 by malkin
Lrd Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 da, tebi je kao jezickom cistuncu to paralo usi kod glumice koja je prakticno odrasla u UK (do svoje 11 godine) i govori podjednako dobro obe varijante engleskog. E pa onda si osporio ceo moj post i Fol je stvarno najfeminističkija serija na svetu a Ravaneli i onaj drugi su bili u pravu za sve, a ti imaš ukusa za film.
Calavera Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Fortitude sjajno krenuo, a ovoliki nemar za to da li ce publika razumeti o cemu se tu zapravo radi zasluzuje 1 veliki
Frank Pembleton Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Zabo "lazni" Midsomer na HRT2 sinoc.Epizoda se zove Copenhagen murders i izredjase se masovno glumci iz Borgena i Forbrydelsena i odma mi pade na pamet
gervasius twinkleminkleson Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zavrsio Wilfreda. Super mi je, mada me iznenadio tuzan kraj. Sve u svemu, odlicna serija, iako su prve dvije sezone dosta bolje od druge dvije.
stajebrebilo Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tyrant slucajno otkrio... Gideon Raff posle Hatufim ponovo ima odlicnu seriju, cak ima i 1 glumca :misko: koji je spona izmedju 2 serije, ali to ostavljam vama da otkrijete -_- Ko voli Homeland...
Ajant23 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Gledam redovno Homeland, a tu glupost sam prekinuo odmah posle pilota. Tako da nije baš za svakog ko voli Homeland...
stajebrebilo Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Gledam redovno Homeland, a tu glupost sam prekinuo odmah posle pilota. Tako da nije baš za svakog ko voli Homeland... Za sada sam pilot i pogledao, a HL sam prekinuo posle 3. sezone. Ne znam jesi pogledao Hatufim, mnogo mi je bolji nego Homeland. Slazem se da nije za svakog, tematika je slicna, na to sam mislio.
mammy two shoes Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Fortitude sjajno krenuo, a ovoliki nemar za to da li ce publika razumeti o cemu se tu zapravo radi zasluzuje 1 veliki i meni se baš dopalo. ledena jeza podilazi. a za publiku koja ne razume će se već naći dovoljno tumača širom interneta.
Lrd Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bukmarkovao Fortitude. The Game je odličan, pridružujem se mammynim preporukama.
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Za sada sam pilot i pogledao, a HL sam prekinuo posle 3. sezone. Ne znam jesi pogledao Hatufim, mnogo mi je bolji nego Homeland. Slazem se da nije za svakog, tematika je slicna, na to sam mislio.To samo ima engleski titlovi?Hatufim.
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bukmarkovao Fortitude. The Game je odličan, pridružujem se mammynim preporukama.Opa sofi grabol! Sa Islanda!
Recommended Posts