December 18, 201410 yr Jesu li to preporuke iza kojih stojite kao forumaši i kao gledači? Pod punom forumskom odgovornošću? Ja preporucujem sve sto mi se svidi, pa tako i ovo! Zapravo me cudi sto ti nisi prijavio seriju kad je izasla, nesto si mi se opustio...
December 18, 201410 yr Ja preporucujem sve sto mi se svidi, pa tako i ovo! Zapravo me cudi sto ti nisi prijavio seriju kad je izasla, nesto si mi se opustio... Jesam, priznajem. Užasno slackujem iz jednog jedinog razloga:
December 18, 201410 yr Niko nije odgledao bozicni Black Mirror? (nisam ni ja, da se razumemo, samo sam mislio da ce neko vec da prica o tome) Skinuo juče ali nisam još pogledao, sačekaću ručak pa na miru. Don Draper izgleda odlično u traileru.
December 18, 201410 yr Jesam, priznajem. Užasno slackujem iz jednog jedinog razloga: Sej no mor, sej no mor ^_^
December 18, 201410 yr Serija počinje sa trosatnom Battlestar Galactica (2003), mini-serijom... Ima mini, mini-serija pre toga, dve epizode, odatle bi trebalo da počneš, to spada među najbolje SF-ove svih vremena na TV-u. http://www.imdb.com/title/tt0314979/ Posle toga kreće serija od 4 sezone, od kojih su prve dve obavezno gledanje. Pojedine od tih epizda takođe spadaju među najbolje ikad. http://www.imdb.com/title/tt0407362/ Danke! Bice skidjeno.
December 18, 201410 yr Niko nije odgledao bozicni Black Mirror? (nisam ni ja, da se razumemo, samo sam mislio da ce neko vec da prica o tome) Pogledao juce. 'nako.
December 18, 201410 yr Jesu li to preporuke iza kojih stojite kao forumaši i kao gledači? Pod punom forumskom odgovornošću?Pa nisam ti ja gledač u rangu jednog Calavere, ali ja toplo preporučujem Damages. Krvavo je, solidno inteligentno, gotivne strukture u pogledu timeline naracije i ima thrill.
December 18, 201410 yr Jesi li stigla do kineskog mosta u Beogradu (druga polovina poslednje sezone)?
December 18, 201410 yr Pogledao juce. 'nako. Pogledao i ja Black Mirror danas. Jesta 'nako, ali je ipak bolje od poslednje sezone Black Mirrora koje se jedva sećam. John Hamm je isti ovaj: Edited December 18, 201410 yr by Weenie Pooh
December 18, 201410 yr ovo mi daleko najdepresivniji blek miror od sviju. bolji je od makar 2 iz druge sezone a ipak slabiji od cele prve. sve tvistove sam oma predvideo, al to je do mene a ne do skripta. sve u svemu, zadovoljan,
December 19, 201410 yr Odgled'o na sajfaju/sifiju ili kako god se sad vabi, kanalu Uhm. Ako ostane samo na miniseriji, onda je ovo 1 tesko sranje. Iskreno se nadam da cemo gledati koju punu sezonu Uspeca. Ima potencijala da zaseni i samu Galaktiku-Svemirsku krstaricu. Naravno, ima potencijala i da ga usere samo tako, pogotovu ako se sve u toj (nadamo se) seriji bude okretalo oko ove male Kriste, koja je mocnija i od Kingove Keri Drzacu palceve za nastavak.
December 19, 201410 yr kraj colbert reporta. spektakularnih deset minuta. http://youtu.be/ZvUG5wtov78
December 19, 201410 yr Jao, ja volim da nekritički gledam svakava SF sranja. Stavila da se skida, gledam sutra.