Calavera Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jesu li to preporuke iza kojih stojite kao forumaši i kao gledači? Pod punom forumskom odgovornošću? Ja preporucujem sve sto mi se svidi, pa tako i ovo! Zapravo me cudi sto ti nisi prijavio seriju kad je izasla, nesto si mi se opustio...
Dionysos Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 BoJack Horseman, вил арнет, алисон бри, патон освалд, арон пол... ваља
Lrd Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ja preporucujem sve sto mi se svidi, pa tako i ovo! Zapravo me cudi sto ti nisi prijavio seriju kad je izasla, nesto si mi se opustio... Jesam, priznajem. Užasno slackujem iz jednog jedinog razloga:
Weenie Pooh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Niko nije odgledao bozicni Black Mirror? (nisam ni ja, da se razumemo, samo sam mislio da ce neko vec da prica o tome) Skinuo juče ali nisam još pogledao, sačekaću ručak pa na miru. Don Draper izgleda odlično u traileru.
Calavera Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jesam, priznajem. Užasno slackujem iz jednog jedinog razloga: Sej no mor, sej no mor ^_^
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Serija počinje sa trosatnom Battlestar Galactica (2003), mini-serijom... Ima mini, mini-serija pre toga, dve epizode, odatle bi trebalo da počneš, to spada među najbolje SF-ove svih vremena na TV-u. http://www.imdb.com/title/tt0314979/ Posle toga kreće serija od 4 sezone, od kojih su prve dve obavezno gledanje. Pojedine od tih epizda takođe spadaju među najbolje ikad. http://www.imdb.com/title/tt0407362/ Danke! Bice skidjeno.
Mauci Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Niko nije odgledao bozicni Black Mirror? (nisam ni ja, da se razumemo, samo sam mislio da ce neko vec da prica o tome) Pogledao juce. 'nako.
MayDay Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jesu li to preporuke iza kojih stojite kao forumaši i kao gledači? Pod punom forumskom odgovornošću?Pa nisam ti ja gledač u rangu jednog Calavere, ali ja toplo preporučujem Damages. Krvavo je, solidno inteligentno, gotivne strukture u pogledu timeline naracije i ima thrill.
Ajant23 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jesi li stigla do kineskog mosta u Beogradu (druga polovina poslednje sezone)?
Weenie Pooh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 (edited) Pogledao juce. 'nako. Pogledao i ja Black Mirror danas. Jesta 'nako, ali je ipak bolje od poslednje sezone Black Mirrora koje se jedva sećam. John Hamm je isti ovaj: Edited December 18, 2014 by Weenie Pooh
ToniAdams Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 ovo mi daleko najdepresivniji blek miror od sviju. bolji je od makar 2 iz druge sezone a ipak slabiji od cele prve. sve tvistove sam oma predvideo, al to je do mene a ne do skripta. sve u svemu, zadovoljan,
Њујоркер Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Odgled'o na sajfaju/sifiju ili kako god se sad vabi, kanalu Uhm. Ako ostane samo na miniseriji, onda je ovo 1 tesko sranje. Iskreno se nadam da cemo gledati koju punu sezonu Uspeca. Ima potencijala da zaseni i samu Galaktiku-Svemirsku krstaricu. Naravno, ima potencijala i da ga usere samo tako, pogotovu ako se sve u toj (nadamo se) seriji bude okretalo oko ove male Kriste, koja je mocnija i od Kingove Keri Drzacu palceve za nastavak.
Takeshi Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 kraj colbert reporta. spektakularnih deset minuta. http://youtu.be/ZvUG5wtov78
Arkadija Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Jao, ja volim da nekritički gledam svakava SF sranja. Stavila da se skida, gledam sutra.
Recommended Posts