mammy two shoes Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 svidela mi se nova mini serija od dve epizode the lost honour of christopher jefferies http://www.imdb.com/title/tt3429354/?ref_=nv_sr_4 + prva epizoda druge sezone broadchurch će biti na kioscima 6. januara
Ajant23 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Oho, Roger Michell režira Petera Morgana, hvala na obaveštenju!
boshoku Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Jel počeo tko da prati seriju Librarian? Dodje mu kao nastavak čuvene treš filmske trilogije gledo ja, a zato što sam bolid svetskog renomea, i nastaviću...
mandingo Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Jel' neko overio netflixov Marco Polo? Kriticari su ih unistili. Meni su prve dve bas legle, samo ne znam zasto su pustili samo 2. Zna li neko kako planiraju release za ostalih 8 epizoda?
Lrd Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) Jel' neko overio netflixov Marco Polo? Kriticari su ih unistili. Meni su prve dve bas legle, samo ne znam zasto su pustili samo 2. Zna li neko kako planiraju release za ostalih 8 epizoda? Izašlo sve, samo isporuka Netflixov štampe™ na trafiku™ uvek kasni sa isporukom. Edited December 13, 2014 by Lrd
boshoku Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 pa esi pogledao? stoji mi prva epizoda na hardu
Lrd Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 pa esi pogledao? stoji mi prva epizoda na hardu Jok. Čekam da izađe sve, pa ću onda možda. Teško mi postalo da gledam serije iz nedelje u nedelju sa ovih desetak sa kojima to radim, pa mi ne treba još jedno čekanje, makar to čekanje bilo od nekoliko dana.
boshoku Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) razumem te u potpunosti - ja više i ne znam šta pratim, a nekoć sam bio kul, fokusiran tip... zato sad skidam anime u komadu (ne filipove gej-naci), ima štošta dobro, a to je jedino što ne ispratih a da je sajfaj-horor-supernečrl-zanimljivo Edited December 13, 2014 by boshoku
Caligula Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Black Mirror, dva serijala. Nije loso, radilo me.
Caligula Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 jedva cekam Jedva cekas epizordu ili opciju da blokiras ljude i u RL?
Bojan Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ne znam jel pominjao neko Broadchurch. Dobra detektivska serija. Podseća na danska "Ubistva".
Прслин Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Gleda li neko Psych i Suits ? Psych генијална , потпуно ми је Sledge Hammer за 21. век. Јебала ме Гомора, ово ми је три пута дражa, а заборавио сам је на бодовању.
Calavera Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Ispravi ako hoces, dozvoljeno je ^_^ Ja poceo da gledam Transparenta, koji je iz nekog razloga masovno izignorisan na ovom forumu. Odgledao prve tri epizode, glavni utisak je da Tambor nikada nije bio bolji, a pricamo o Georgeu Bluthu i Hanku Kingsleyu Edited December 14, 2014 by Calavera
Odd_Job Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Гледа ли ко Нетфликсовог Марка Пола? Изгледа баш зајебано... Tapatalk
Bright Billy Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Evo, sad bas gledam trecu epizodu. Rekao bih da su od svega hteli da uguraju po malo, pa su u vecini srvari ostali nedoreceni. Na drugoj strani, super kostim i jos bolja scenografija. Recimo da je jos jedna klinacka serija koja moze da se gleda. Na nivou onih gusarskih sa pocetka godine npr. Edited December 15, 2014 by Bright Billy
Recommended Posts