Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Nemam nikakvu preporuku, samo napomenu da je Las Vegas vrlo vjerovatno najgluplja serija ikad snimljena. Strasnost.

Posted

Ajante što ne odgovori za ovu norvešku seriju, je li to ova Mammon?

gledala sam ja mamon. dobra.

i belgijska salamander je super.

nego, gledam gud vajf 6. sezonu, pa sam se setila da nikad nisam saznala gde je nestao kalindin muz. imala sam utisak da ga je ubila, al do sad bi se pojavio njegov les. ili nisam gledala pazljivo. jel zna neko sta se desilo s njim?

Posted

nego, gledam gud vajf 6. sezonu, pa sam se setila da nikad nisam saznala gde je nestao kalindin muz. imala sam utisak da ga je ubila, al do sad bi se pojavio njegov les. ili nisam gledala pazljivo. jel zna neko sta se desilo s njim?

Nikad nije rečeno šta je bilo s njim.

Posted

clooney u specijalnoj bozicnoj epizodi downton abbey :lol:

clooney-downton.jpg

Posted

Poceh "Generation Kill"

Dobra!

Posted (edited)

"Slušaj dragi, moraš da se suočiš sa svojim ocem diktatorom i kažeš mu šta te tišti od detinjstva, inače se razvodimo, jel' jasno?" :isuse:

the-dictator-execute-o.gif

:lolol:

Edited by steins
Posted

Pocela je zavrsna sezona Lost Girl, a i Continuum ce ipak dobiti regularan zavrsetak, skracenom cetvrtom sezonom. ^_^

Posted

Gledao prvu sezonu Reviewa, oni koji vole cringe humor bi bas mogli da cekiraju. Ja nisam neki fan istog, meni je dosta sto Andy Daly konacno dobija sopstvenu seriju i priliku da izdominira svakom scenom, svakim kadrom, svakom recju!

Posted

Jel počeo tko da prati seriju Librarian? Dodje mu kao nastavak čuvene treš filmske trilogije :Hail:

Posted

zavrsavam Peaky Blinders, fina serija (mozda ne na nivou BE, ali moze da pridje)

ako neko moze da preporuci slicnu, samo napred..