gervasius twinkleminkleson Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Nemam nikakvu preporuku, samo napomenu da je Las Vegas vrlo vjerovatno najgluplja serija ikad snimljena. Strasnost.
darling Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ajante što ne odgovori za ovu norvešku seriju, je li to ova Mammon? gledala sam ja mamon. dobra. i belgijska salamander je super. nego, gledam gud vajf 6. sezonu, pa sam se setila da nikad nisam saznala gde je nestao kalindin muz. imala sam utisak da ga je ubila, al do sad bi se pojavio njegov les. ili nisam gledala pazljivo. jel zna neko sta se desilo s njim?
Lrd Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 nego, gledam gud vajf 6. sezonu, pa sam se setila da nikad nisam saznala gde je nestao kalindin muz. imala sam utisak da ga je ubila, al do sad bi se pojavio njegov les. ili nisam gledala pazljivo. jel zna neko sta se desilo s njim? Nikad nije rečeno šta je bilo s njim.
marv Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 clooney u specijalnoj bozicnoj epizodi downton abbey
steins Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) "Slušaj dragi, moraš da se suočiš sa svojim ocem diktatorom i kažeš mu šta te tišti od detinjstva, inače se razvodimo, jel' jasno?" Edited December 5, 2014 by steins
Miljenko Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Pocela je zavrsna sezona Lost Girl, a i Continuum ce ipak dobiti regularan zavrsetak, skracenom cetvrtom sezonom. ^_^
Calavera Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gledao prvu sezonu Reviewa, oni koji vole cringe humor bi bas mogli da cekiraju. Ja nisam neki fan istog, meni je dosta sto Andy Daly konacno dobija sopstvenu seriju i priliku da izdominira svakom scenom, svakim kadrom, svakom recju!
steins Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Jel počeo tko da prati seriju Librarian? Dodje mu kao nastavak čuvene treš filmske trilogije
ZSNj Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 zavrsavam Peaky Blinders, fina serija (mozda ne na nivou BE, ali moze da pridje) ako neko moze da preporuci slicnu, samo napred..
Recommended Posts