Dionysos Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 вероватно, углавном и избегавам да гледам серије које га користе
Lrd Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Meni je super BBT. Ima smeha, ali to je super ultra mejnstrim i ništa mu ne fali. Već godinama je na nivou i ko voli, uživa. :) Have Fune ima topik za sitkome uopšte, ali nema ovde mnogo fanova BBT-a za zaseban topik. :(
Mil@n Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 (edited) Ja pratim. Poslednje dve sezone su mi ponajbolje do sada. Od kada su koliko toliko unormalili Šeldona, bio je uglavnom iritantan u prvih par sezona, sada su mu našli neki balans da bude sve po malo, i iritandan i smešan i na mikro momente empatičan i sl. Edited February 18, 2014 by Glas RazumaN
Have_Fun Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Da da, Sheldona su dosta popravili, mada mi je od starta omiljeni likAmy mi je bila malo bzvz, ali mi je i ona sada skroz kul, kao i Bernie :DMnogo mi se dopada i to sto se vrti oko nauke i naucnih otkrica :nerd:Bas mi je pitka serija ^_^ mogao bih da je gledam bez prestanka :)
Arkadija Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 (edited) Ja obožavam TBBT, doduše, to je jedini sitkom koji pratim. Edited February 18, 2014 by Arkadija
Lrd Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Ja obožavam TBBT, doduše, to je jedini sitkom koji pratim. A Parks and Recreation i Filadelfiju?!!
Arkadija Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 A Parks and Recreation i Filadelfiju?!! jok, ne volim baš taj žanr, samo po jedan sitkom dok traje :D , onda nađem neki novi, čisto da neko ne pomisli da gledam samo psihotične ubice i izuzetno intiligentne detektive i opskurne SF serije :D
Malkmus Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 (edited) Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (2014) TV Mini-Series Mini-serija koju čini dva nastavka u ukupnom trajanju od oko tri sata, koja je donela bendu INXS tri mesta na australijskoj top 20 listi albuma. Rađena na osnovu sugestija članova i menadžera INXS, tako da je verovatno prilično realistično prikazan uspon i pad benda. Kvalitet osrednji (khm, "osrednji" nije isto što i "loš"). Jedna od većih mana loš kasting. Nema skoro ničeg što ne može da se sazna na Jutjubu - mislim na dokumentarce o INXS. Edited February 19, 2014 by Malkmus
Čutura Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 izasla na trafike vecerasnja epizoda line of duty, koga zanima ;)
Frank Pembleton Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Odgledao poslednjeg Poaroa :( Zbogom veliki mali čoveče ! Послато са WЦ шоље усинг БВК
DrIlic Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Aaaaaaaaaaa!! Aaaaa!! Ne znam da li iko prati Big Bang Theory (jednu od mojih omiljenih serija :nerd: ) , ali upravo sam stigao do epizode kada Sheldon poljubi Amy... ... i to na Valentine`s day!!! Aaaaaaaaaaa!!! http://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0 ^_^ Meni je ovaj show urnebesan :D I da... zasto ova serija nema svoj topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic?!?!?! Ja obozavam ovaj sitkom :ziga: :ziga: A gleda li neko ovde: Pretty Little Liars, The Exes, Hot in Cleveland, The Originals ? Pokusavam da gledam manje serija, sada gledam: Revenge :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: The Big Bang Theory The Originals The Exes The Millers The Crazy Ones Hot in Cleveland Pretty Little Liars Castle Bones
El Guapo Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) Aaaaaaaaaaa!! Aaaaa!! Ne znam da li iko prati Big Bang Theory (jednu od mojih omiljenih serija :nerd: ) , ali upravo sam stigao do epizode kada Sheldon poljubi Amy... ... i to na Valentine`s day!!! Aaaaaaaaaaa!!! ^_^ Meni je ovaj show urnebesan :D I da... zasto ova serija nema svoj topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic?!?!?! Verujem da mu nije bilo lako, kao gay aktivisti. ontopic Jedna od onih serija koje ne mogu da podnesem, pored How I met your mother, Its always sunny in Philadelphia i naravno Scrubs Inače, gledao Vikinge prvu sezonu i sad čekam drugu, taman da premostim do GOT. Edited February 23, 2014 by El Guapo
Recommended Posts