Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

uuu, jebem ti svetu neđelju, lost fanatično ispratih (i posle treće sezone :P ), al deder podseti ša/koga je ova igrala/glumila, da da ne moram guglirat - toliko serija pre-za-vreme-posle, zaboravihfala

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

omg!!! :)))jos se divim kako je za pet godina savladala engleski bez akcenta i kako eto nasi glumci nisu mogli nekog dobrog voice-coach da uzmu pa i oni da budu dobri a ne da batale holivud (studio) zbog akcenta....jesus christ ! i jos se pitam kako je nabucala sise (hahaahhahahah ) i sta joj bi da zaglavi tu...hahahahahne, ne , ne ...ja sam potpuni idiot :isuse::isuse: :isuse:ne javljam se jedno izvesno vreme, ovo je blam nad blamovima :D

Edited by mustang

omg!!! :)))jos se divim kako je za pet godina savladala engleski bez akcenta i kako eto nasi glumci nisu mogli nekog dobrog voice-coach da uzmu pa i oni da budu dobri a ne da batale holivud (studio) zbog akcenta....jesus christ ! i jos se pitam kako je nabucala sise (hahaahhahahah ) i sta joj bi da zaglavi tu...hahahahahne, ne , ne ...ja sam potpuni idiot :isuse::isuse: :isuse:ne javljam se jedno izvesno vreme, ovo je blam nad blamovima :D
Hahaha! Ali, ne uzbuđuj se, ne takmičimo se ni u čemu, nema blama, nemoj sad da izmišljaš ne javljanja ili slično. Nemam više šta da kažem pošto pretnje ne rade. :)
uuu, jebem ti svetu neđelju, lost fanatično ispratih (i posle treće sezone :P ), al deder podseti ša/koga je ova igrala/glumila, da da ne moram guglirat - toliko serija pre-za-vreme-posle, zaboravihfala
PPP postaje fantastičan ogled u diskomunikaciji. Daklem, Mustang je pomešala dve glumice od kojih manje poznata glumi u aktuelnoj seriji koja se njoj ne sviđa, a meni sviđa, a koja nju podseća na Lost, a mene ne. Gore sam okačio fotke dve različite glumice, a ova poznatija je glumila u filmskoj trilogiji Millenium, a Mustang je pomislila da je jedan od likova iz Helixa ona.

pokušao helix, dosadno mi a očekivah podosta - sf serija je tako malobrojno, pa se moram razonođivat novim epizodama supernečrela, ameriken horor stori, bleklist, grim, oridžinals (čak sam odgledao i prvu sezonu rivendž ...)... i tako to

Koliko sam shvatio, ova iz Helixa joj je bila dvojnica u scenama seksa u Daisy Diamond (2007)?Odakle vam to? Prvi put to čujem :huh:

A da neko otvori pbp topik za novi blokbaster- vojnu akademiju?

Ako misliš na domaću seriju, onda sigurno ima topik.

Nisu li ovi u Borgenu pretjerali u imitaciji Rltyja s ovim paralelnim Kinnockom?Sent from my Lumija Jeftinjara

no. i da saga prdne sjajno je.

Odgledao BOSSa, konacno. Odlicna serija, mada fali neki efektniji kraj.

каква је сад ово пауза, community, parks and rec, workaholics... :(

Zbog ZIO dobar deo serija ima pauzuSent from my Asus Memo Pad HD7

Edited by Milosh76

:(

Zbog ZIO dobar deo serija ima pauzu
Banshee nema. emo-guitar4.gif