Lrd Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Mene navukla stoka na postapokaliptični zaplet, Ok, kupljeno.
AnaDilajt Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 i ja se navukla na 'episodes'. matt izgleda bolje no ikad, sta 'trupce', koji moj? :D Treća sezona je odlična! Već je bilo 6 epizoda.
nemoderisani Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Episodes čekam da se završi sezona, Shameless čekam, da se završi sezona, Justified nisam mogao više da čekam ali sam izdržao 6 epizoda. Generalno sam dosta zadovoljan svojom samokontrolom u poslednje vreme. Upropastili su i Alpha House, digao ruke... A, toga Cartera nisam podnosio ni u devedesetim, uglavnom sam bio jedini u okruženju koji pljuje Dosije X, iako sam prihvatio produkcijski nivo rano, čim je počeo da se daje, kao dobre vesti za TV u načelu, ali ni to nisam voleo... Šta hvali Alfa Hausu?
mammy two shoes Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 pogledala sam dve epizode nove engleske serije Inside no. 9. jedna epizoda jedna priča. traje pola sata. ko voli engleski crnpurast humor, svideće mu se. idealno ide uz preživanje posle ručka. http://www.imdb.com/title/tt2674806/?ref_=nv_sr_1 i kad sam već ovde, da podsetim da je počela druga sezona Line of duty. prva epizoda obećava.
Ajant23 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Klondike Mini-serija, četiri i po sata (3x2x45'), kreatora Bekstva iz zatvora... Tim Roth i Sam Shepard imaju prilično velike epizode, možda to vredi dodati...
Arkadija Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 i ja se navukla na 'episodes'. matt izgleda bolje no ikad, sta 'trupce', koji moj? :D episodes je odlicna serija, cekam da ih puste sve, pa da ih stucem za jedan dan Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Ajant23 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Zveknuo sada drugu sezonu WPC2x28, sa 11% prešli su na 10.5%, sa Brendija na Pelinkovac...
Lrd Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Zveknuo sada drugu sezonu WPC2x28, sa 11% prešli su na 10.5%, sa Brendija na Pelinkovac... Eee, hvala na podsećanju. Prva je bila skroz kul.
Ajant23 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Jeste, jedna od najgotivnijih britanskih u prošloj sezoni...
Frank Pembleton Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Gledao sinoć Hatfields & McCoys i meni ono sasvim dobro! send from WC šolja by BVK
scab Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Treća sezona je odlična! Već je bilo 6 epizoda. joj, meni ova poslednja sezona baš užasna, pa sam i odustao od gledanja. do sada mi je bila baš simpatična serija sa sranje uvodnom špicom, ali od kada se pojavio onaj novi iritantni šef koji je dobio više mesta u seriji od leblanca... mnjih. black sails pogledao pilot i ne bih išao dalje - previše mi je tu lepih i golih ljudi koji vole da pričaju, a premalo genocida za jednu gusarsku seriju. pokušao i broad city koji su mnogi komičari ishvalili i baš popizdeo. da hoću da gledam luckaste žene u njujorku, gledao bih girls, a ne ovo đubre. workaholics mi zato nikada bolji sa poslednjom sezonom. a pauzu u serijama kratim fantastičnim returned (les revanants), samo što ne smem da vežem više od dve epizode. stra' me. vidim da englezi već rimejkuju seriju.
Have_Fun Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 (edited) Aaaaaaaaaaa!! Aaaaa!!Ne znam da li iko prati Big Bang Theory (jednu od mojih omiljenih serija :nerd: ) , ali upravo sam stigao do epizode kada Sheldon poljubi Amy...... i to na Valentine`s day!!!Aaaaaaaaaaa!!!http://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0 ^_^Meni je ovaj show urnebesan :DI da... zasto ova serija nema svoj topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic?!?!?! Edited February 18, 2014 by Have_Fun
Dionysos Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Meni je ovaj show urnebesan :D http://youtu.be/jKS3MGriZcs
Calavera Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Nije da sam neki fan BBTa, ali ovo bi mogao da uradis manje vise za sve laugh track sitcome i rezultati bi bili isti :D
Recommended Posts