boshoku Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 uuu, jebem ti svetu neđelju, lost fanatično ispratih (i posle treće sezone :P ), al deder podseti ša/koga je ova igrala/glumila, da da ne moram guglirat - toliko serija pre-za-vreme-posle, zaboravihfala
mustang Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) omg!!! :)))jos se divim kako je za pet godina savladala engleski bez akcenta i kako eto nasi glumci nisu mogli nekog dobrog voice-coach da uzmu pa i oni da budu dobri a ne da batale holivud (studio) zbog akcenta....jesus christ ! i jos se pitam kako je nabucala sise (hahaahhahahah ) i sta joj bi da zaglavi tu...hahahahahne, ne , ne ...ja sam potpuni idiot :isuse:ne javljam se jedno izvesno vreme, ovo je blam nad blamovima :D Edited February 3, 2014 by mustang
Lrd Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 omg!!! :)))jos se divim kako je za pet godina savladala engleski bez akcenta i kako eto nasi glumci nisu mogli nekog dobrog voice-coach da uzmu pa i oni da budu dobri a ne da batale holivud (studio) zbog akcenta....jesus christ ! i jos se pitam kako je nabucala sise (hahaahhahahah ) i sta joj bi da zaglavi tu...hahahahahne, ne , ne ...ja sam potpuni idiot :isuse:ne javljam se jedno izvesno vreme, ovo je blam nad blamovima :DHahaha! Ali, ne uzbuđuj se, ne takmičimo se ni u čemu, nema blama, nemoj sad da izmišljaš ne javljanja ili slično. Nemam više šta da kažem pošto pretnje ne rade. :)
Lrd Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 uuu, jebem ti svetu neđelju, lost fanatično ispratih (i posle treće sezone :P ), al deder podseti ša/koga je ova igrala/glumila, da da ne moram guglirat - toliko serija pre-za-vreme-posle, zaboravihfalaPPP postaje fantastičan ogled u diskomunikaciji. Daklem, Mustang je pomešala dve glumice od kojih manje poznata glumi u aktuelnoj seriji koja se njoj ne sviđa, a meni sviđa, a koja nju podseća na Lost, a mene ne. Gore sam okačio fotke dve različite glumice, a ova poznatija je glumila u filmskoj trilogiji Millenium, a Mustang je pomislila da je jedan od likova iz Helixa ona.
boshoku Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 pokušao helix, dosadno mi a očekivah podosta - sf serija je tako malobrojno, pa se moram razonođivat novim epizodama supernečrela, ameriken horor stori, bleklist, grim, oridžinals (čak sam odgledao i prvu sezonu rivendž ...)... i tako to
Ajant23 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Koliko sam shvatio, ova iz Helixa joj je bila dvojnica u scenama seksa u Daisy Diamond (2007)?Odakle vam to? Prvi put to čujem
steins Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 A da neko otvori pbp topik za novi blokbaster- vojnu akademiju?
Arkadija Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ako misliš na domaću seriju, onda sigurno ima topik.
Roger Sanchez Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Nisu li ovi u Borgenu pretjerali u imitaciji Rltyja s ovim paralelnim Kinnockom?Sent from my Lumija Jeftinjara
Milosh76 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Odgledao BOSSa, konacno. Odlicna serija, mada fali neki efektniji kraj.
Dionysos Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 каква је сад ово пауза, community, parks and rec, workaholics... :(
Milosh76 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Zbog ZIO dobar deo serija ima pauzuSent from my Asus Memo Pad HD7 Edited February 7, 2014 by Milosh76
Recommended Posts