steins Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 (edited) Gde si bas Jima nasao, negledljivo je i kad naletis na to na teveu. Probaj Brooklyn Nine-Nine, ta je najbolja od ovih novijih.malo mi je onako, mrnjah. Doduše u uvodu je muzika koja podseća na SAbotage,a i igra onaj kretenski veliki ćelavi crnja koji je kralj komedija :D tako da ću probati još par epizoda....e: ukapirao sam šta mi smeta - podseća me na Office. Edited January 23, 2014 by steins
Calavera Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To ti je stara boljka kod sitcoma, prve epizode su retko istog kvaliteta kao i ostatak serije. Nastavi, kvalitetno je.Od nesto starijih imas Community, Parks & Recreation, od animiranih Archera.
tazza Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 meni je brooklyn nine-nine legao tek posle 7-8 epizoda, dotle sam ga razvlačila i gledala samo kad nema baš ništa drugo na lageru. sad mi je super. možda im je trebalo vremena da se uhodaju, a meni da se naviknem.
Calavera Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 (edited) Meni nije trebalo toliko, 3-4 epizode max. U svakom slucaju, poenta je da postaju bolji s vremenom :D Edited January 23, 2014 by Calavera
steins Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 o jbmti gde mi preporuči ovu seriju, bukvalno sam se zagrcnuo od smeha u trećoj epizodikakav je ovo lik sunce ti.....
hansolo Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Kod mene i mojih prijatelja postoji pravilo ... kad ne znas sta ces - Frasier ispocetka. :)). Edited January 24, 2014 by hansolo
Lrd Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Gleda li ko Banshee? Ova treća sezona počela da razbija. Svaka epizoda bolja od prethodne i sad bih samo gledao u komadu. Shvatio sam da osim Bansheeja i True Blooda ne postoji druga serija koju gledam a da ima seks kao sastavni deo sebe.
Cane Vukic Prebranac Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Бруклин 9-9 мени једноставно није легао. Не знам зашто.
Čutura Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Gleda li ko Banshee? Ova treća sezona počela da razbija. Svaka epizoda bolja od prethodne i sad bih samo gledao u komadu. Shvatio sam da osim Bansheeja i True Blooda ne postoji druga serija koju gledam a da ima seks kao sastavni deo sebe.+1 za banshee
scab Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Gleda li ko Banshee? Ova treća sezona počela da razbija. Svaka epizoda bolja od prethodne i sad bih samo gledao u komadu. Shvatio sam da osim Bansheeja i True Blooda ne postoji druga serija koju gledam a da ima seks kao sastavni deo sebe.uh, ja obožavam. prezabavno. čak sam i sons of anarchy batalio poslednju sezonu jer mi ne nudi dovoljni high sisa i krvi ko banshee.
copkillah Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Meni je Bruklin super laganica. Endi Samberg je osoba koja mi je vrlo retko smešna, pa je to i ovde sporadično, ona detektivka Roza je smor zato što je toliko duboko u klišeu da svaku njenu repliku znaš unapred.Sve ostalo je sasvim pristojno, pa čak i zabavno, Andre i Teri kidaju, onaj Džo Lo Truljo je smešan, a Melisa Fumero je predivna :wub: :wub:Treba joj dati priliku svakako, mislim da vredi :)
Moća Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Odgledao Top of the lake i utisak je vrlo cudan. Gledao jos ko?
Ajant23 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Copy/paste search na istoj strani, uskoro će i svetsko u tome, WR je 4,7 desetinki...
Weenie Pooh Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Pogledao najzad i drugu sezonu Bossa i štaznam, i dalje bih rekao da je solidno, ali nekako nije na nivou prve. Nije šteta da su opali rejtinzi, jer bi zapleti u eventualnoj trećoj bili još naučnofantastičniji. A i ne bi ni moglo u nedogled da se tera to njegovo imam simptom/nemam simptom, haluciniram/ne haluciniram.Vredelo je gledati i S2 ako ni zbog čega drugog onda bar zbog scene gde se u krevetu diskutuje prikladnost određenih imena za određene profesije :D
Recommended Posts