Jump to content

O serijama

Featured Replies

Super izgleda, samo mi je nekako dosadna.. Mada je i vjerovatno predvidjeno da nervira. Super su mi Powers Booth i Robert Wisdom.

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Samo za debelog shefa:

Čekaj još malo, nestrpljivko. Vrlo brzo će da se deklišeizira Hajden. Meni ništa nije dosadno, ali bi u teoriji neki delovi trebalo da budu. Muzika je super potpuno. Sutra je poslednja epizoda prve sezone valjda.

dajte nešto nalik Downton Abbeyhvala:)

trebo bi kristmas speshl da izadje ovih dana (danas?)

Odgledah Luthera! Djasvi mi se mnogo, uzeo da gledam zbog Idrisa, koji je carina! Serija je inace puna rupa i nelogicnosti, opustenih krajeva™ i nerazjasnjenoca, ali je u isto vreme i genijalna. Kao da je scenariju falilo jos par ruku, a opet ovakva kakva je nesavrsena, serija je savrsena :P Najvise mi se svidelo sto, u poplavi hudanit-siesaj-profajlera, ovde u svakoj epizodi sazanajemo ko je ubica maltene odmah, a i panduri relativno lako i brzo, dok saspens i adrenalin uspevaju da odrze do samog kraja. Druga epizoda prve sezone najjaca!S nestrpljenjem cekamo trecu sezonu :)

trebo bi kristmas speshl da izadje ovih dana (danas?)
izasao
Odgledah Luthera! Djasvi mi se mnogo, uzeo da gledam zbog Idrisa, koji je carina! Serija je inace puna rupa i nelogicnosti, opustenih krajeva™ i nerazjasnjenoca, ali je u isto vreme i genijalna. Kao da je scenariju falilo jos par ruku, a opet ovakva kakva je nesavrsena, serija je savrsena :P Najvise mi se svidelo sto, u poplavi hudanit-siesaj-profajlera, ovde u svakoj epizodi sazanajemo ko je ubica maltene odmah, a i panduri relativno lako i brzo, dok saspens i adrenalin uspevaju da odrze do samog kraja. Druga epizoda prve sezone najjaca!S nestrpljenjem cekamo trecu sezonu :)
Videla sam negde da su vec poceli da snimaju trecu:-DПослато са U8815 користећи Тапаток 2

ima li smisla počinjati forbrydelsen od treće sezone?spletom nesrećnih okolnosti i sopstvenog moronstva sam otvorio jedan gigantic spoiler i sve znam šta će biti na kraju druge sezone.

Edited by McCabe

Zgledo prvu?Sve sezone su zasebni slucajevi, tako da mozes preskocit. A prvu gledaj svakako, ako vec nisi.

ima li smisla počinjati forbrydelsen od treće sezone?spletom nesrećnih okolnosti i sopstvenog moronstva sam otvorio jedan gigantic spoiler i sve znam šta će biti na kraju druge sezone.
A i ti si stilista. Plot je veliki deo uživanja, ali je ostalo toliko dobro da vredi gledati čak i ako znaš "ko je ubica". Sara Lund je fantastičan i toliko jak lik da bez problema nosi epizode. A tu su i muzika, atmosfera, ostali likovi...jab reko da ti to ipak gledaš.A prvu svakako, štaviše ne znam zašto si još ovde.
Videla sam negde da su vec poceli da snimaju trecu:-DПослато са U8815 користећи Тапаток 2
Da da https://twitter.com/...586141844070400 :)Nadam se da ce ici makar kao i prve dve sezone (maj, jun), a ne da cemo cekati neku jesen, zimu ili daleko bilo 2014. godinu! :D

Edited by Sludge Factory

Dobro, bre, što nama horodžijama niko nije rekao za Point Pleasant? Mislim jeste sranjkava i praznjikava, ali ipak dolazak nečastivog, natprirodni događaji i ostalo su valjda dovoljni da se zaintersujemo.

Stigoh do cetvrte epizode Nashvillea. U pravu si Lrde, Juliette mi se sad vise svidja nego na pocetku, ok je lik [mada joj je muzika krsh]. Ne mogu reci da me je serija bash odusevila, ima dobrih i loshih momenata, ali svidja mi se vjerovatno i vise nego sto sam ocekivao. A i muzika je, osim Juliettine, uglavnom odlicna. Scarlett :wub:

Boss je jedna od retkih serija koju uspevam i volim da pratim. Vidim da odgledaste i drugu sezonu, jel to redovno na TV-u ili skidate sa tornjeva?