Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

Još jedan glas za Boss, za one koji vole američke političke drame, intrige, manipulacije, dramske preglede društva i sl. Stvarno dobro.

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

o da. mense frejžer najbolje đa: odlično, u mojim očima/umu, preobraženje iz nouitola u neš posve drugojačije.edit: preporuke, svesrcne.

Edited by boshoku

Elementary nije los. Lucy je jos uvek :wub: .

men pilot bzvz. ok, bilo je i ranije pa se, uistinu malo puta, pokazalo da gresim (naravno spram mog ukusa). dacem priliku.

heh, ukusi. meni ti scrubs jedan od najnegledljivijih uradaka u istoriji gledanja televizora.zavrsila sam parkove i rekreacije, repriziram porodicnog coveka dok ne nadjem nesto smesno za ovu pauzu. al se zato opet gledao state of play, da se ostane u medijsko-korupcionasko-politickom duhu.
E ja skinuo onako usput jel vredi gledati to?

Meni se State of Play mnogo dopala. Utoliko je moje razocarenje filmom bilo vece, naravno. Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby :wub:ps, ukoliko vec nije bilo - ovde imate kompletan program.Odlgedah sinoc prvu epizodu Borgena i mogu samo da kazem :ziga:

Znam :blush: Previse nelogicnosti u prici, potpuno nerealan upstairs-downstairs odnos... sve te nedostatke ne moze da nadomesti ni predivni English countryside, niti ovo divno zdanje u kome je snimljena serija, ali ne mogu da joj odolim :blush:

Ma gledaću i ja treću sezonu verovatno, iako je druga bila potpuno apsurdna - prva mi je baš prijala.

Odgledah peti serijal Kalifornikacije sad za vikend,nikad manje golotinje i veće gluposti!A biće i šesti serijal

Er gledo neko Alphas? Ima li tu šta? Filipenko?

Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu :lolol:

Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu :lolol:
Hvala! Već se skida. :)
Hvala! Već se skida. :)
Molim i drugi put :D

Bones is back.