Lrd Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Još jedan glas za Boss, za one koji vole američke političke drame, intrige, manipulacije, dramske preglede društva i sl. Stvarno dobro.
boshoku Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 (edited) o da. mense frejžer najbolje đa: odlično, u mojim očima/umu, preobraženje iz nouitola u neš posve drugojačije.edit: preporuke, svesrcne. Edited September 15, 2012 by boshoku
boshoku Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 men pilot bzvz. ok, bilo je i ranije pa se, uistinu malo puta, pokazalo da gresim (naravno spram mog ukusa). dacem priliku.
Frank Pembleton Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 heh, ukusi. meni ti scrubs jedan od najnegledljivijih uradaka u istoriji gledanja televizora.zavrsila sam parkove i rekreacije, repriziram porodicnog coveka dok ne nadjem nesto smesno za ovu pauzu. al se zato opet gledao state of play, da se ostane u medijsko-korupcionasko-politickom duhu. E ja skinuo onako usput jel vredi gledati to?
Sunny Side Up Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Meni se State of Play mnogo dopala. Utoliko je moje razocarenje filmom bilo vece, naravno. Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby :wub:ps, ukoliko vec nije bilo - ovde imate kompletan program.Odlgedah sinoc prvu epizodu Borgena i mogu samo da kazem :ziga:
Weenie Pooh Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby David Mitchell's Soapbox: Downton Abbey
Sunny Side Up Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 David Mitchell's Soapbox: Downton AbbeyZnam Previse nelogicnosti u prici, potpuno nerealan upstairs-downstairs odnos... sve te nedostatke ne moze da nadomesti ni predivni English countryside, niti ovo divno zdanje u kome je snimljena serija, ali ne mogu da joj odolim
Weenie Pooh Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ma gledaću i ja treću sezonu verovatno, iako je druga bila potpuno apsurdna - prva mi je baš prijala.
eye of the beholder Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Odgledah peti serijal Kalifornikacije sad za vikend,nikad manje golotinje i veće gluposti!A biće i šesti serijal
Lrd Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Er gledo neko Alphas? Ima li tu šta? Filipenko?
Arkadija Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu
Lrd Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu Hvala! Već se skida. :)
Arkadija Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Hvala! Već se skida. :)Molim i drugi put :D
Recommended Posts