September 15, 201212 yr Još jedan glas za Boss, za one koji vole američke političke drame, intrige, manipulacije, dramske preglede društva i sl. Stvarno dobro.
September 15, 201212 yr o da. mense frejžer najbolje đa: odlično, u mojim očima/umu, preobraženje iz nouitola u neš posve drugojačije.edit: preporuke, svesrcne. Edited September 15, 201212 yr by boshoku
September 15, 201212 yr men pilot bzvz. ok, bilo je i ranije pa se, uistinu malo puta, pokazalo da gresim (naravno spram mog ukusa). dacem priliku.
September 15, 201212 yr heh, ukusi. meni ti scrubs jedan od najnegledljivijih uradaka u istoriji gledanja televizora.zavrsila sam parkove i rekreacije, repriziram porodicnog coveka dok ne nadjem nesto smesno za ovu pauzu. al se zato opet gledao state of play, da se ostane u medijsko-korupcionasko-politickom duhu. E ja skinuo onako usput jel vredi gledati to?
September 16, 201212 yr Meni se State of Play mnogo dopala. Utoliko je moje razocarenje filmom bilo vece, naravno. Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby :wub:ps, ukoliko vec nije bilo - ovde imate kompletan program.Odlgedah sinoc prvu epizodu Borgena i mogu samo da kazem :ziga:
September 16, 201212 yr Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby David Mitchell's Soapbox: Downton Abbey
September 16, 201212 yr David Mitchell's Soapbox: Downton AbbeyZnam Previse nelogicnosti u prici, potpuno nerealan upstairs-downstairs odnos... sve te nedostatke ne moze da nadomesti ni predivni English countryside, niti ovo divno zdanje u kome je snimljena serija, ali ne mogu da joj odolim
September 16, 201212 yr Ma gledaću i ja treću sezonu verovatno, iako je druga bila potpuno apsurdna - prva mi je baš prijala.
September 17, 201212 yr Odgledah peti serijal Kalifornikacije sad za vikend,nikad manje golotinje i veće gluposti!A biće i šesti serijal
September 18, 201212 yr Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu
September 18, 201212 yr Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu Hvala! Već se skida. :)