Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Još jedan glas za Boss, za one koji vole američke političke drame, intrige, manipulacije, dramske preglede društva i sl. Stvarno dobro.

Posted (edited)

o da. mense frejžer najbolje đa: odlično, u mojim očima/umu, preobraženje iz nouitola u neš posve drugojačije.edit: preporuke, svesrcne.

Edited by boshoku
Posted

men pilot bzvz. ok, bilo je i ranije pa se, uistinu malo puta, pokazalo da gresim (naravno spram mog ukusa). dacem priliku.

Posted
heh, ukusi. meni ti scrubs jedan od najnegledljivijih uradaka u istoriji gledanja televizora.zavrsila sam parkove i rekreacije, repriziram porodicnog coveka dok ne nadjem nesto smesno za ovu pauzu. al se zato opet gledao state of play, da se ostane u medijsko-korupcionasko-politickom duhu.
E ja skinuo onako usput jel vredi gledati to?
Posted

Meni se State of Play mnogo dopala. Utoliko je moje razocarenje filmom bilo vece, naravno. Danas mi pocinje moj guilty pleasure - Downton Abby :wub:ps, ukoliko vec nije bilo - ovde imate kompletan program.Odlgedah sinoc prvu epizodu Borgena i mogu samo da kazem :ziga:

Posted
Znam :blush: Previse nelogicnosti u prici, potpuno nerealan upstairs-downstairs odnos... sve te nedostatke ne moze da nadomesti ni predivni English countryside, niti ovo divno zdanje u kome je snimljena serija, ali ne mogu da joj odolim :blush:
Posted

Ma gledaću i ja treću sezonu verovatno, iako je druga bila potpuno apsurdna - prva mi je baš prijala.

Posted

Odgledah peti serijal Kalifornikacije sad za vikend,nikad manje golotinje i veće gluposti!A biće i šesti serijal

Posted

Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu :lolol:

Posted
Ja odgledala jednu epizodu na Sci Fi-ju, i to pilot, ljudi sa supermoćima, tlepatija, telekineza , neki autistični klinac vidi "staze" energije svuda okolo i tako. tebi će se verovatno dopasti, sada već ima i drugu sezonu :lolol:
Hvala! Već se skida. :)
Posted
Hvala! Već se skida. :)
Molim i drugi put :D