Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ma uradicu to na kraju nego jos nisam poceo da skidam seriju pa rekoh da pitam za preporuku gde skinuti. A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.
Feindouno Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.Citanje kineskog ti dosta dobro ide tako da ne vjerujem da ce ovo biti problem.
Mr.Mxyzptlk Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Last Resort je jebac keve Pembleton je bog naravno.ovo krenulo?
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ma uradicu to na kraju nego jos nisam poceo da skidam seriju pa rekoh da pitam za preporuku gde skinuti. A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.Sve sto treba je da cujes kada pocinje prva i zadnja izgovorena rijec, i da to uskladis u saptajtl vorkshopu.
Čutura Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ma uradicu to na kraju nego jos nisam poceo da skidam seriju pa rekoh da pitam za preporuku gde skinuti. A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.bhs prevod za drugu sezonu sa prijevoda je los, bolje skini bbc hardkodovanu verziju
Arkadija Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Last Resort je jebac keve Pembleton je bog naravno.Šta to imamo, neki webrip? Kakav je snimak?
nbg4ever Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Last.Resort.S01E01.WEBRiP.H264-AGD.mkvOk slika, nije widescreen Edited September 12, 2012 by nbg4ever
Arkadija Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Last.Resort.S01E01.WEBRiP.H264-AGD.mkvOk slika, nije widescreenNašla sam, hvala.
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dobra je prva epizoda, mada mozda malo zbrzana. Ko ce sad cekat mjesec dana :(Pembleton je car.
nbg4ever Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 E, kad smo vec kod Pembltona... jel je ona prica da se uprasio zbog uloge u Men of certain age tacna, ili je jednostavno matoro puvalo?
Vapad Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 On se uprasio na kraju homicide....life on the street... ali ne znam zašto, a da mu leži ovakva uloga, leži mu. A i ja volim kada imam kapetana i xo-a pa to ti je.
Weenie Pooh Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 A tek kad XO ima zgodnu plavu ženu (mogla bi kasnije da se pojavi kod njih na ostrvu i krene da se napija sa svima)... :P
gervasius twinkleminkleson Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mene XOova zena nervira. Tj, ta glumica, ne znam iz koje je serije [mozda Walking Dead?] znam, ali ostala mi je u pamcenju kao vrlo iritantna. Sumnjam da ce u ovoj ulozi biti ista zanimljivija.
Recommended Posts