Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ma uradicu to na kraju nego jos nisam poceo da skidam seriju pa rekoh da pitam za preporuku gde skinuti. A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.

Posted
A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.
Citanje kineskog ti dosta dobro ide tako da ne vjerujem da ce ovo biti problem.
Posted
Last Resort je jebac keve :Hail: Pembleton je bog naravno.
ovo krenulo?
Posted
Ma uradicu to na kraju nego jos nisam poceo da skidam seriju pa rekoh da pitam za preporuku gde skinuti. A priznaces da ce malo biti zajebano stelovati titlove i slusati danski jezik.
Sve sto treba je da cujes kada pocinje prva i zadnja izgovorena rijec, i da to uskladis u saptajtl vorkshopu.
Posted
bhs prevod za drugu sezonu sa prijevoda je los, bolje skini bbc hardkodovanu verziju
Posted
Last Resort je jebac keve :Hail: Pembleton je bog naravno.
Šta to imamo, neki webrip? Kakav je snimak?
Posted (edited)

Last.Resort.S01E01.WEBRiP.H264-AGD.mkvOk slika, nije widescreen

Edited by nbg4ever
Posted
Last.Resort.S01E01.WEBRiP.H264-AGD.mkvOk slika, nije widescreen
Našla sam, hvala.
Posted

Dobra je prva epizoda, mada mozda malo zbrzana. Ko ce sad cekat mjesec dana :(Pembleton je car.

Posted

E, kad smo vec kod Pembltona... jel je ona prica da se uprasio zbog uloge u Men of certain age tacna, ili je jednostavno matoro puvalo?

Posted

On se uprasio na kraju homicide....life on the street... ali ne znam zašto, a da mu leži ovakva uloga, leži mu. A i ja volim kada imam kapetana i xo-a pa to ti je.

Posted

A tek kad XO ima zgodnu plavu ženu (mogla bi kasnije da se pojavi kod njih na ostrvu i krene da se napija sa svima)... :P

Posted

Mene XOova zena nervira. Tj, ta glumica, ne znam iz koje je serije [mozda Walking Dead?] znam, ali ostala mi je u pamcenju kao vrlo iritantna. Sumnjam da ce u ovoj ulozi biti ista zanimljivija.