hattori Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 super, to nisam gledala!lijepo je biti neobrazovan, uvijek nadjem nesto novo i interesantno da uz to zgubidanim :Dnisi gledala bekera?!pa to je lektira!btw danas nacinjem season 7 cheersa...-_-
morgana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 nadoknadicu ja to u vecernjoj skoli -_-ali prvo moram da se posvetim ovome
morgana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 fala heli, on je postavio link na forumsajt je ge-ni-ja-lanal ni tamo nema spice za 7 tv dana :(
Vapad Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Eh, nisam video, od kako mi je na transparentoj IL se trudim i upirem da ga ne čitam živaca radi, tako da teško da ću reći hvala heli.Znaš kako, ja mogu da ti otpevam špicu a ti nahvataj ostale voljne da ti je odigraju :)Gledao smogovce, pa đeknu pa malo top lista nadrealista, pa malo pustolova, pa prelistao veliku pobedu Crvene Zvezde nad Madridskim Realom koju sam promptno prosledio jednoj maloj slatkoj grobarki a sada gledam početak šovinističke farse. Sutra će mi grejati dušu...Hvala i tebi i heli još jedared.
Aleksija Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 super sajt :)potrebna mi je neka dobra/solidna serija o sekspiru. imate ideju?
Arkadija Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 potrebna mi je neka dobra/solidna serija o sekspiru. imate ideju?Pre par godina bilo je na Viasat History, jedno 5-10, recimo epizoda, i to dokumentarnog karaktera, a posebno je išlo i kao neke serija ili filmovi sa glumcima. Nikada ne znam ko to za njih pravi, ali je bilo na vrhunskom nivou.
morgana Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Znaš kako, ja mogu da ti otpevam špicu a ti nahvataj ostale voljne da ti je odigraju :).vazi :Dsamo da nadjem flamingoe
Aleksija Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pre par godina bilo je na Viasat History, jedno 5-10, recimo epizoda, i to dokumentarnog karaktera, a posebno je išlo i kao neke serija ili filmovi sa glumcima. Nikada ne znam ko to za njih pravi, ali je bilo na vrhunskom nivou.hvala, arkadija, potrazicu.
ducca Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Gledao ko Suits? Vredi li cemu? Edited February 1, 2012 by ducca
gervasius twinkleminkleson Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Danas zavrsio epski projekat, zapocet negdje u maju, gledanja prvo Buffy, a zatim i Angela. I pored toga sto su serije na momente prilicno silly, obje su vecim svojim dijelom odlicne. I zao mi sto sam ih zavrsio :( Edited February 2, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Calavera Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Ja sam isto mislio da krenem sa Buffy, ali cujem da su prve sezone nesto slabije pa ne znam odakle da pocnem? Edited February 2, 2012 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Prva sezona je slaba, ali ima samo 12 epizoda. Druga je, po mnogima, najbolja, tako da ako odlucish da preskocis ista, kreni od druge. Ali, ja mislim da bi trebalo da budes pravi muskarac i pogledas i citavu prvu.
*edited by mod Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ja sam prve dve gledao na B92 jos a Angela na Kosavi ali samo prvu sezonu. Posle sam skinuo celog Angela a Buffy sam ostavio za kad bas ne budem imao sta da gledam posto ima bas pun kurac epizoda i koliko sam cuo variraju od odlicnih do skroz losih.
Lrd Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Er Glee može/treba da se gleda? Nisam tinejdžer, ali volim mjuzikle. Je l' gledao neko? Er čemu?
Recommended Posts