Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
:blink: šta čekaš???
Ma, čekam da potrošim sve ostalo, pa onda natenane. :)
Posted

Dobro je, uplašio si me na momenat :)

Posted

Da li jos neko gleda novu seriju Boss? Kelsey Grammer objasnjava, ma citava serija je fenomenalna.

Posted
Da li jos neko gleda novu seriju Boss? Kelsey Grammer objasnjava, ma citava serija je fenomenalna.
Ja gledam....nije to uopste lose....
Posted

Je l' gledao neko prvu epizodu Luck-a? Ja sad skinuh, ali ne znam da li cu stici danas da je odgledam. Utisci?

Posted

Upravo zavrsio, deluje odlicno. Malo je teze snaci se sa slengom, ali Milch je to. :D

Posted (edited)
Je l' gledao neko prvu epizodu Luck-a? Ja sad skinuh, ali ne znam da li cu stici danas da je odgledam. Utisci?
i meni serija obećava. da sam išta razumeo bi mi sigurno bilja još bolja... videćemo kako će se razvijati, ali me je teaser ostatka sezone dobio.edit: konacno pogledao black mirror. prva epizoda sjajna. brookerovski smešna i besna. Edited by scab
Posted

Gledam Breaking Bad već neko vreme i stvarno razbija. Kupila me je još u prvoj epizodu :)Trenutno sam na početku treće sezone.

Posted
edit: konacno pogledao black mirror. prva epizoda sjajna. brookerovski smešna i besna.
o je!na nivou potpuno savrsenog dead seta.
Posted

..vidim da se pominje 24 u vezi sa Homeland, pa kupih prvu epizoduKo rekoh - ae da vidim..

Posted

Odgledah Luck! Dobar, svidja mi se!Ali kako snima konje! :Hail: :D

Posted

Dobra mi je nova epizoda The Good Wife. Konacno i malo zanimljive interakcije izmedju Kalinde i Alishe. I Alishe i Pitera. I Alishe i Dajen :)

Posted
Odgledah Luck! Dobar, svidja mi se!Ali kako snima konje! :Hail: :D
i meni i meni.super.kakav thrill, spicio me adrenalin u glavu dok je isla prva trka, pobelelo mi pred ocima.