Lrd Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 šta čekaš???Ma, čekam da potrošim sve ostalo, pa onda natenane. :)
Mauci Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Da li jos neko gleda novu seriju Boss? Kelsey Grammer objasnjava, ma citava serija je fenomenalna.
Frank Pembleton Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Da li jos neko gleda novu seriju Boss? Kelsey Grammer objasnjava, ma citava serija je fenomenalna.Ja gledam....nije to uopste lose....
Sludge Factory Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Je l' gledao neko prvu epizodu Luck-a? Ja sad skinuh, ali ne znam da li cu stici danas da je odgledam. Utisci?
Calavera Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Upravo zavrsio, deluje odlicno. Malo je teze snaci se sa slengom, ali Milch je to. :D
scab Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) Je l' gledao neko prvu epizodu Luck-a? Ja sad skinuh, ali ne znam da li cu stici danas da je odgledam. Utisci?i meni serija obećava. da sam išta razumeo bi mi sigurno bilja još bolja... videćemo kako će se razvijati, ali me je teaser ostatka sezone dobio.edit: konacno pogledao black mirror. prva epizoda sjajna. brookerovski smešna i besna. Edited December 13, 2011 by scab
copkillah Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Gledam Breaking Bad već neko vreme i stvarno razbija. Kupila me je još u prvoj epizodu :)Trenutno sam na početku treće sezone.
ToniAdams Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 edit: konacno pogledao black mirror. prva epizoda sjajna. brookerovski smešna i besna.o je!na nivou potpuno savrsenog dead seta.
Sir Oliver Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ..vidim da se pominje 24 u vezi sa Homeland, pa kupih prvu epizoduKo rekoh - ae da vidim..
Sludge Factory Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Odgledah Luck! Dobar, svidja mi se!Ali kako snima konje! :D
gervasius twinkleminkleson Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dobra mi je nova epizoda The Good Wife. Konacno i malo zanimljive interakcije izmedju Kalinde i Alishe. I Alishe i Pitera. I Alishe i Dajen :)
Killiana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Odgledah Luck! Dobar, svidja mi se!Ali kako snima konje! :Di meni i meni.super.kakav thrill, spicio me adrenalin u glavu dok je isla prva trka, pobelelo mi pred ocima.
Recommended Posts