Killiana Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 meni je to super serija.malko me podseca na arrested development.gay couple mi je najbolji, mada i ovi sa svoje troje dece su super.
ToniAdams Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 (edited) odlicna je modern family.stavise, jedino mi je royle family smesnija od porodicno smesnih serija.u stvari, to su jedine 2 da valjaju necemu. Edited November 24, 2011 by ToniAdams
Crème de la Crème Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 (edited) modern family je jedna od retkih serija koju redovno pratim...Phil najgotivniji, Haley najlepsa Edited November 24, 2011 by Crème de la Crème
Lrd Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 modern family je jedna od retkih serija koju redovno pratim...Phil najgotivniji, Haley najlepsaPhil je bog. :Hail:
pp34 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) poceo sam da gledam my name is earl .. pred kraj sam druge sezone, ponekad se i nasmejem. posle ovih hvalospeva, odgledas i prvu epizodu modern family i prilicno je zanimljiva.da li i ostale epizode imaju one dokumentarac momente kada se glumci obracaju/gledaju u kameru i ispovedaju se sami u sobi pred istom ? da ne gubim vreme, jer mrzim takve serije i ne vidim poentu tog sranja.edit : nadam se da neko prati 'up all night'. svaka epizoda me nasmeje. nekako mi leze te nbc komedije. Edited November 25, 2011 by 8-walker
Lrd Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 posle ovih hvalospeva, odgledas i prvu epizodu modern family i prilicno je zanimljiva.da li i ostale epizode imaju one dokumentarac momente kada se glumci obracaju/gledaju u kameru i ispovedaju se sami u sobi pred istom ? da ne gubim vreme, jer mrzim takve serije i ne vidim poentu tog sranja.Imaju, ali ne odustaj. Serija sve vreme drži kvalitet, a postaje sve smešnija, a kad se vežeš za likove - gotov si. Daj joj šansu, nećeš se razočarati.
Calavera Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jel valja ovo cemu ili je neko pranje para?Screenfun za serije, slobodno preskocite. Najbolji deo je intervju sa 1 Milanom Stankovicem, pitaju ga prati li neku seriju i koju, a on odgovara "trenutno ne, ali preporucuju mi nesto sto se zove Sopranosi..."
gervasius twinkleminkleson Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kupio i ja. Prilicno slabo, nezanimljivo, ne vrijedi ni tih 140 din
Frank Pembleton Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Screenfun za serije, slobodno preskocite. Najbolji deo je intervju sa 1 Milanom Stankovicem, pitaju ga prati li neku seriju i koju, a on odgovara "trenutno ne, ali preporucuju mi nesto sto se zove Sopranosi..." :isuse: Kupio i ja. Prilicno slabo, nezanimljivo, ne vrijedi ni tih 140 dinZnaci pranje para...ok...
Pokojni Ruxin Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) Pošto nemam trenutno šta da gledam od serija koje pratim redovno (parks & rec, community, philadelphia, bored to death (koji je btw odličan ove sezone)), a kriziram kad zimi ostanem bez stvari za gledanje, uzeo da kopam po starim serijama koje bi mogle biti zanimljive....Pa tako sa prilično niskim očekivanjima poskidah prvu sezonu Veronice Mars, kad ono ladno skroz ok serija, dosta zanimljivije deluje nego što sam očekivao. Ko bi rek'o... Doduše, tek sam na početku, pogledao sam 4-5 epizoda, ali definitvno nastavljam dalje koliko već večeras. :) Edited November 25, 2011 by bob loblaw
steins Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 počeo da gledam Hell on Wheels,nemam nikakvo mišljenje, nije loše al je za dva koplja ispod Deadwooda.nekako mi je previše ušminkana u svojoj sirovosti.
Takeshi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 (edited) nocas na hbo-u, 5 epizoda ricky gervais showa, za redom. dva sata, stomak me zaboleo od smeha.bbc je poceo nedavno novu seriju "life's too short" koju su uradili gervais i merchant, glavna zvezda je glumac-patuljak, odlicne gostujuce uloge... Edited November 26, 2011 by Takeshi
Crème de la Crème Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 (edited) bbc je poceo nedavno novu seriju "life's too short" koju su uradili gervais i merchant, glavna zvezda je glumac-patuljak, odlicne gostujuce uloge...Sve 3 epizode koje su do sada emitovane su super, a Liam Neeson je izdominirao u prvoj Edited November 26, 2011 by Crème de la Crème
Mauci Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nadam se da ste gledali i obe sezone An Idiot Abroad. Karl Pilkington je kralj.
Recommended Posts