Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
Mislim isto kao i Morgana, ali ostavljam mogućnost da je utisak drugačiji kad se cela serija odgleda u jednom cugu, nego jednom nedeljno u periodu od više godina.
hm, moguce da si u pravu. mada se ja osjecam zestoko prevarenom, jos me drzi :Doces gledati lost ponovo?
Posted

jel misliš da je vremenska distanca dovoljna za ponovno gledanje? Ja sam još uvek besna zbog kraja.

Posted

Ehh... dragi nedavno odgledao poslednjih 6 epizoda koje su ga cekale ne znam ni ja kolko dugo i malo se namrstio na kraj, al sveusvemu komentar je da su 'ga nekako izvukli'.Sta to sve znaci i sta vi to sve pisete pojma nemam. LOST mi je projekt na koji cu se baciti kad udari sneg :) Dakle, ne znam o cem je stvar, svesno izbegavala spojlovanje kad sam vec znala da necu tada moci da pratim.E sad, ovaj topic na PPP o Lostu jel vredi pracenja kad se krene od strane 1? :D

Posted
E sad, ovaj topic na PPP o Lostu jel vredi pracenja kad se krene od strane 1? :D
To je najbolji topik o nekoj seriji, imaš neverovtnih teorija, pretpostavki, nagađanja i sl.
Posted
meni je cudno kako ste uopset izdrzali taj smor iza druge sezone :unsure:
Zato sto je bila super serija. A takodje, ti gledas Housea iako od trece sezone nista ne valja :P
Posted

Razbijajuća vest: HBO ekranizuje "korekcije" jonathana franzena!za sada se zna samo da ce ga raditi noah baumbach (of squid and the whale, fantastic mr. fox, life aquatic fame) i da je ewan mcgregor potvrdio ucesce. ja silno uzbudjen!

Posted

'nachi, i Americki Bogovi i Korekcije. Kickass.

Posted

Sad, pošto sam pročitala o čemu se radi u Korekcijama, imam jednu dilemu, hoće li HBO napraviti normalnu mini seriju od 4-5 epizoda, ili će megalomanski krenuti na više sezona?

Posted

Nadam se megalomanskim Americkim Bogovima i mini seriji Korekcija. Obrnuto ne bi valjalo.

Posted

Jel valja ovo cemu ili je neko pranje para?

Posted

Otkad je to na kioscima? Kupujem sutra pa javljam...

Posted
Sad, pošto sam pročitala o čemu se radi u Korekcijama, imam jednu dilemu, hoće li HBO napraviti normalnu mini seriju od 4-5 epizoda, ili će megalomanski krenuti na više sezona?
s obzirom da je najpre planiran film, pretpostavljam da će hbo napraviti mini-seriju. a i ne vidim koliko bi sa tom knjigom mogli gnjaviti nesto maratonski. a znajuci da tvrdoglavi franzen ucestvuje u pisanju scenarija, zaista ne verujem da će u pitanju biti neko nepotrebno lelemudisanje...
Posted

Ljudi, gleda li iko Modern Family? Neverovatno mi je kako ni do pola treće sezone kvalitet ni za jotu ne opada, a serija je sve smešnija. Jeste 100% straight, ali je prosto neodoljiva. Čak je i moj brat, koji je 100% hejter svega što se pojavljuje u seriji (brak, gejevi, deca, Amerika), priznao da je serija smešna i dobra.