Skyhighatrist Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 (edited) Pa ono, nije da mi je baš bez veze, al' mislim da je sve trebalo moglo da stane u 12, ne u 24 25 epizoda.Krenuo sa drugom sezonom i vidim da je tu Adebisi iz Oz-a, koji mi je u top pet omiljenih likova, tako da ću verovatno da odeljem i ovo do kraja Edited November 2, 2011 by historian
Filipenko Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 E jebiga, sve serije mogu da stanu u 2 epizode, zato su filmovi prevashodno krš i ne želimo da ih gledamo jer se teško ima šta videti...
ducca Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ako bas bas (bas) moras gledaj 6. sezonu, ali nemoj ni pod razno, ni ako nemas apsolutno nista drugo da radis u zivotu, ni ako ti prijete, da gledas finale.Ne daj da te obeshrabre, finale je vrh ;)
eye of the beholder Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ej, imate topik o LOSTu - tamo pričajte šta valja, šta ne valja...ima nas koji (još) nismo završili LOST!!
Skyhighatrist Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Pa evo, ja nisam još završio, nego se raspitujem jel' da završavam il' da bataljujem... Već sam počeo da gledam na FFWD, a tek sam na drugoj sezoni... <_<
ToniAdams Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Pa ono, nije da mi je baš bez veze, al' mislim da je sve trebalo moglo da stane u 12, ne u 24 25 epizoda.Krenuo sa drugom sezonom i vidim da je tu Adebisi iz Oz-a, koji mi je u top pet omiljenih likova, tako da ću verovatno da odeljem i ovo do kraja kakva ti je riba kejt, a?
Skyhighatrist Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Generalno, bolja mi je riba (bila) Shannon...
MaryPoppins Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 de bre shanon, onako njanjava i nikakva. kejt je riba, al je isto i pizda tipa kolosalna. i ne odustaj i ne veruj cinicima. izdrži do kraja bez fast forwarda.
Mil@n Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Malo klimava gluma u Galaktici, moram priznati.A odgledao 5 epizoda tek. Sturbucks je toliko izveštačena da je skoro pa nepodnošljiva. :(
Takeshi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 downton abbey, odlicna! prva sezona otisla za dva dana. cekam da se nakupi druga pa krecem.hung isto odlicna u trecoj sezoni, kao i bored to death.
mraki Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 downton abbey, odlicna! prva sezona otisla za dva dana. cekam da se nakupi druga pa krecem.hung isto odlicna u trecoj sezoni, kao i bored to death.To ima i treću sezonu? Moraću da bacim pogled, a nisam siguran da sam i drugu završio.Sad se setih koliko tu ima likova koji me iritiraju, moraću da ih okaćim u odgovarajućoj temi...
Filipenko Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jel pogledao neko ovaj Grimm? Nisam još gledao epizode, samo sam preskrolovao kroz njih, deluje kao Supernatural 2 :)
Recommended Posts