pp34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) teram sam sebe da gledam ovaj parks and recreation (zbog cinjenice da je izuzetno nahvaljen ovde) ali mi nikako ne ide. nije mi smesno niti zanimljivo, a glavna glumica previse trtlja i iritira me. pride, mrzim ovaj 'dokumentarna kamera' office fazon. kad ce poceti da bude smesna™ serija?edit : free agents prilicno ok. lagana limunadica sa pa rodbrih fora i naravno hank azaria Edited October 9, 2011 by 8-walker
Calavera Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nadam se da si preskocio nesmesnu prvu sezonu, tek od druge pocinje da bude gledljiva.
mandingo Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 edit : free agents prilicno ok. lagana limunadica sa pa rodbrih fora i naravno hank azaria Valjda ti se ne svidja toliko.... klik. Kristinica na showtime-u.
time4heroes Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 teram sam sebe da gledam ovaj parks and recreation (zbog cinjenice da je izuzetno nahvaljen ovde) ali mi nikako ne ide. nije mi smesno niti zanimljivo, a glavna glumica previse trtlja i iritira me. pride, mrzim ovaj 'dokumentarna kamera' office fazon. kad ce poceti da bude smesna™ serija?smešno je od druge sezone. u celoj prvoj sezoni (koja je srećom kratka) je smešno samo kad lesli upadne u rupu na kraju prve epizode.
ducca Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) Je l pratio ko New Amsterdam? Uvatio sad malo na Fox Crime, ne znam vredi li skidati... Edited October 9, 2011 by ducca
pp34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) Nadam se da si preskocio nesmesnu prvu sezonu, tek od druge pocinje da bude gledljiva. smešno je od druge sezone. u celoj prvoj sezoni (koja je srećom kratka) je smešno samo kad lesli upadne u rupu na kraju prve epizode.eh sto mi neko ne rece ranije. stigao sam do cetvrte epizode skoro. FF na drugu sezonu. Valjda ti se ne svidja toliko.... klik. Kristinica na showtime-u. naaah. kao da ti neko uzme casu limunade. svejedno ti je :)valjaju li cemu ove parenthood (vidim vec treca sezona) i up all night (nbc, tek krenula) ?edit : sta je sa 30 rock, zasto nije krenula ? ne vidim da je ukinutaedit 2 : nasao dogovor - NBC's 30 Rock isn't scheduled to return until the new year because of Tiny Fey's pregnancy Edited October 9, 2011 by 8-walker
Alphons Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Je l pratio ko New Amsterdam? Uvatio sad malo na Fox Crime, ne znam vredi li skidati...meni se nije dojmila. Ispade nešto kao crossover Twilighta i klasične pandurske serije. Meni je cela premisa (on je besmrtan dok ne nađe Onu Pravu) blago retardirana, a sama serija nije dovoljno dobra da se to prenebegne. Meni se svideo "Life", uprkos na momente infantilnom scenariju, ali je to valjda otkazano posle 1 sezone.
pp34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 upravo dadoh sam sebi odgovor na pitanje o 'up all night'. odlican sitcom, vredi pratiti
Venom Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 i've got that friday night fever...ovo mi definitivno postaje najdraza serija pravljena po filmu pravljenom po knjizi napisanoj po istinitim dogadjajima.Nejasno mi je kako, s obzirom da je serija svetlosnim godinama daleko i od filma i jos nesto dalje od knjige.
Garnirung Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) meni se nije dojmila. Ispade nešto kao crossover Twilighta i klasične pandurske serije. Meni je cela premisa (on je besmrtan dok ne nađe Onu Pravu) blago retardirana, a sama serija nije dovoljno dobra da se to prenebegne. Meni se svideo "Life", uprkos na momente infantilnom scenariju, ali je to valjda otkazano posle 1 sezone.Ima i druga sezona, a onda su je ubili.edit: Life-a mislim Edited October 9, 2011 by Garnirung
tazza Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 eh sto mi neko ne rece ranije. stigao sam do cetvrte epizode skoro. FF na drugu sezonu. i bre pa meni prva najbolja i najviše sam se smejala na početku.
Frank Pembleton Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Odgledao Damages prvu sezonu.Nije lose uopste...
Čutura Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 breaking bad, boardwalk empire, dexter ili homeland. slatke muke, sta prvo gledati?
Recommended Posts