gervasius twinkleminkleson Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Blah. Meni djeluje prilicno mrsavo Terra Nova. Josh oni insistiraju na tome da je ovo porodicna drama, koja se, eto, desava u doba dinosaurusa. Yawn.Sin se visoko kotira na listi najiritantnijih tinejdzera u serijama. Bojim se da ce po tome dostici i onog debila iz "V"
kud_genijalci Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 The Good Wife startovala onako. ...Kasnije su odlično razrađeni ljubomora Petera Floricka prema Aliciji i nenamerni nesporazumi između Alicije i dece. (Biće i jedna bejbi siterka koja se zaletela.) Jedna od boljih serija uopšte. Toliko stvari ima u njoj, ali ne deluje da je na silu. Spin-doktori, kriza braka sredovečnih ljudi, adolescentna pobuna, "veza" na radnom mestu, a uz sve to i sudski slučajevi. Koji nisu toliko blesavi kao što u sudskim serijama obično budu (Bostonske advokate i Ali Mekbil ne podnosim.) A osim toga, Džulija je baš slatka.
mandingo Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Blah. Meni djeluje prilicno mrsavo Terra Nova. Josh oni insistiraju na tome da je ovo porodicna drama, koja se, eto, desava u doba dinosaurusa. Yawn.Sin se visoko kotira na listi najiritantnijih tinejdzera u serijama. Bojim se da ce po tome dostici i onog debila iz "V" Hahahaha. 100% tacno.
Shan Jan Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 odgledao sve, svidja mi se.Gledao milion epizoda po raznim tv kanalima. Barni
Arkadija Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Sin se visoko kotira na listi najiritantnijih tinejdzera u serijama. Bojim se da ce po tome dostici i onog debila iz "V"Sve vreme sam mislila, bože,gde nađoše ovog klinca, onaj iz V je upoređenju sa njim superekstasimpatičan
Calavera Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 (edited) Terra Nova... mal nisam ugasio kad su Shannonu senioru na pocetku prokrijumcarili turpiju u torti. :isuse:CGI je kul, ali nije ovo vise devedeset treca pa da se nesto previse lozimo na to. Ostatak serije mora biti zanimljiviji da bi 1 ocekivanja bila ispunjena. Edited September 30, 2011 by Calavera
Frank Pembleton Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kasnije su odlično razrađeni ljubomora Petera Floricka prema Aliciji i nenamerni nesporazumi između Alicije i dece. (Biće i jedna bejbi siterka koja se zaletela.) Jedna od boljih serija uopšte. Toliko stvari ima u njoj, ali ne deluje da je na silu. Spin-doktori, kriza braka sredovečnih ljudi, adolescentna pobuna, "veza" na radnom mestu, a uz sve to i sudski slučajevi. Koji nisu toliko blesavi kao što u sudskim serijama obično budu (Bostonske advokate i Ali Mekbil ne podnosim.) A osim toga, Džulija je baš slatka.Taman sam hteo da te pitam , za boldovano, jesi li ti putovao u buducnost posto je tek krenula sezona ;) .A onda shvatih o cemu pricas Inace mene je ova serija lagano uvukla, zapravo te "sporedne/glavne price se fino preplicu....A spin-doktor je car...Kalinda
steins Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 odgledao i drugu epizodu Person of Interest.definitvino neću da pratim. govno od serije. u 2 epizode Kavizel predje put od beskućnika i alkosa do muškog modela sa fensi očalama, ultramodernim telefonima i high tc gedžetima......da ne pominjem stone cold ubicuCIA supermena koji nije ubio nikoga u dve epizode, običan epizodni hitman ga umlati od batina a klinka od 15 godina pobegne kroz gužvu..... jebo ove cenzurisane i imbecilne serije.... Majkl Vestern je za ovoga James Bond glavom, i naočarima....
Mil@n Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Počeo sam sa Arrested Development :DDobro je, sviđa mi se humor. Džob mi je najjači™, ima totalno kretenske lajnove, nekad počnem da se smejem na glas kao sumanut, šta više od 1 sitcoma.
Sludge Factory Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Jmqj7t31x1oKrece u januaru!
Tastatura Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Počeo sam sa Arrested Development :DDobro je, sviđa mi se humor. Džob mi je najjači™, ima totalno kretenske lajnove, nekad počnem da se smejem na glas kao sumanut, šta više od 1 sitcoma.I meni se svidja.Jako cudan i gotivan humor.
Sludge Factory Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Pogledah upravo prvu epizodu Person of Interest! Jbt, neverovatno koliko je ocigledna razlika kad seriju rade npr. HBO ili AMC i kad je rade ovi CBS-ovi itsl. Pre svega je zbrzano, izvedba podseca na ona CSI sranja koja su dosadila vise svima (ili nisu? :D ). A ideja i koncept u opste nisu losi, onako stripovski je sve to, sa malo SF elemenata i to bi mi se recimo bas svidelo da je uradjeno kvalitetnije. Ocigledno je da su hteli da prave seriju koja ce dugo da traje za nevelike novce, a da privuce siroku publiku. Da je radjeno drugacije (da je npr. HBO-ova serija, u stilu onih najkvalitetnijih) samo onaj pocetak ove prve epizode, koji je zbupan u prvih 10 minuta koji idu pre spice, bi zauzeo celu jednu jednocasovnu epizodu. Pogledacu i drugu ep. cisto da vidim kako ide dalje, ali ne verujem da cu dugo pratiti.
steins Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Pogledacu i drugu ep. cisto da vidim kako ide dalje, ali ne verujem da cu dugo pratiti.ne muči se...još je gora od prethodne...
Sludge Factory Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ne muči se...još je gora od prethodne... Odgledah je danas popodne i slazem se! Bataljujem! A steta, ideja im nije losa.
Recommended Posts